Dohányzók, ti otthon a lakásban is dohányoztok, vagy kimentek az erkélyre, épület elé dohányozni?
Lépcsőházba dohányzóra ráhívhatod a rendőrt. Meg fogja büntetni. Egy videó felvétel jó ha van bizonyítékként.
A saját házában azt csinál, amit akar. Anyám is bent dohányzik. Szomszédom is. Könyvelőm kimegy az erkélyre.
A lépcsőházban tilos. De veszprémi albiban volt már példa, hogy rendőrt hívtam. Kiszállás +40 ezer.
"volt már példa, hogy rendőrt hívtam. Kiszállás +40 ezer."
Akkor vicces ha veled fizettetik ki, hogy ilyen piszlicsáré dolgokért kihivogatod őket.
Most szó sincs lépcsőházról, a szellőző egymás fölött lakóknak közös csövön megy. Nem tudom, azzal lehet-e kezdeni valamit, hogy ne jöjjön be ott máshonnan a füst.
Viszont most eltekintve attól, hogy nekem milyen a passzív dohányzás a saját otthonomban ilyen módon, kíváncsi voltam arra, hogy a dohányzóknak milyen ezzel kapcsolatban a hozzáállása, hiszen nálunk is többféle dohányzó lakó van. Nem akarok vitát, és köszi az eddigi válaszokat, visszanézek még.
Lakásban nem cigizünk.
Amúgy nálunk is érezni néha a wcben, a szellőző miatt. Meg a kaja szagot is. Nagyon nem tudsz vele mit csinálni, nyáron könnyebb, akkor nyitva az ablak és valahogy nem nyomja be a szellőző a szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!