Dohányzók, ti otthon a lakásban is dohányoztok, vagy kimentek az erkélyre, épület elé dohányozni?
Csak erkély!
Lattam olyan lakast aminek a falai butorai sàrgàk voltak a benti dohanyzastol.
Telen kicsit szar kimenni a -20 fokba de igazandibol hozzaszokik az ember.
En fürdököpenyben megyek ki🤪
Az a teli szettem az erkelyre😀Terdemig er,jo vastag,jol összelehet huzni es van csukmàja is😀
Nálunk az erkélyen dohányzókra is panaszt tesznek. Mondjuk az előző helyen, ahol laktam, sosem éreztem, ha cigiznek az erkélyen, de itt azt mondják az egész lakásokban áll miattuk a füst. (Azért képzelheted, hogy direkt erkélyesbe költözöl, hogy sgy fárasztó nap után elszívj 1-2 szál cigit és kiderül, hogy ezzel mást zavarsz.)
Mi pont nem erkélyes részen lakunk most, de valahol van egy dohányos. Ha rágyújt, akkor az ágyból is érzem a szagot enyhén, de kb 5 mpig és utána elmúlik. Más aztmondta, hogy neki bedől a cigifüst a lakásba.
Fogalmam sincs, hogy működik ez, hogy efyesek fullákolnak más füstjétől máshoz meg, mint pl hozzám, kis időre jön be. De pl az ételek illatát úgy érzem szinte, mintha mi főznénk azt. :D
18, igen, csak gondoldtam az erkélyről is írok, mert sokan írták, hogy oda mennek ki dohábyozni.
De én, ahogy írtam, a családdal már nem erkélyesben lakok és mi pl rövid időre érezzük a cigit, más megfullad (ahol szinténa
Erkélytelen lakásban élnek, ott dohányozbak egyes lakók, akiktől megy át a cigiszag másokhoz).
Nem értem, miért lettem lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!