Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dohányzók, ti otthon a lakásba...

Dohányzók, ti otthon a lakásban is dohányoztok, vagy kimentek az erkélyre, épület elé dohányozni?

Figyelt kérdés
Nekem vannak olyan lakók a lépcsőházban, akik a saját lakásukat nem füstölik össze, inkább kimennek az épület elé cigizni. Viszont biztos vannak olyanok is, akik a lakásukban dohányoznak, mert a szellőzőrendszeren keresztül hozzám is bejön a cigiszag (én nem dohányzom, és persze tudom, hogy nem tehetem szóvá, csak kellemetlen).
2019. okt. 31. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
9: nagy a szád, de nem értesz hozzá.
2019. okt. 31. 23:21
 12/20 anonim ***** válasza:
4%
Megtehetem mindenki engedélye nélkül, hogy a lakhelyemen lefotózzam.
2019. okt. 31. 23:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sétálás közben szoktam,általában napi kétszer(mikor munkából jövök haza,meg mikor sétálni indulok).Erkélyen,ház előtt nem szoktam,mert több kisgyermekes család (az egyik kisfiú szinte minden létező dologra allergiás) van és nem szeretném,ha felmenne.Lakásban nem gyújtok rá,elég ha rajtam érződik.
2019. nov. 1. 00:23
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Csak erkély!

Lattam olyan lakast aminek a falai butorai sàrgàk voltak a benti dohanyzastol.

Telen kicsit szar kimenni a -20 fokba de igazandibol hozzaszokik az ember.

En fürdököpenyben megyek ki🤪

Az a teli szettem az erkelyre😀Terdemig er,jo vastag,jol összelehet huzni es van csukmàja is😀

2019. nov. 4. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
es akkor azt hiszed, hogy minden oke, mikozben masok ablakan bemegy a fustod...
2020. jan. 2. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Nálunk az erkélyen dohányzókra is panaszt tesznek. Mondjuk az előző helyen, ahol laktam, sosem éreztem, ha cigiznek az erkélyen, de itt azt mondják az egész lakásokban áll miattuk a füst. (Azért képzelheted, hogy direkt erkélyesbe költözöl, hogy sgy fárasztó nap után elszívj 1-2 szál cigit és kiderül, hogy ezzel mást zavarsz.)

Mi pont nem erkélyes részen lakunk most, de valahol van egy dohányos. Ha rágyújt, akkor az ágyból is érzem a szagot enyhén, de kb 5 mpig és utána elmúlik. Más aztmondta, hogy neki bedől a cigifüst a lakásba.

Fogalmam sincs, hogy működik ez, hogy efyesek fullákolnak más füstjétől máshoz meg, mint pl hozzám, kis időre jön be. De pl az ételek illatát úgy érzem szinte, mintha mi főznénk azt. :D

2020. okt. 11. 23:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt tudom, hogy a lakásokban erősen megmarad a cigiszag, most mentem nemrég egy dogányzó ismerősömnek segíteni a számítógépén és majdnem ott hagytam a lakást, egyszerűen nem lehetett ott megmaradni, olyan erős cigiszag volt.
2020. okt. 11. 23:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak erkélyes lakásokban gond ez, hanem bárhol, ahol az épület közelében állnak meg bagozni, hiszen az alsóbb emeleteken, a földszinten is laknak.
2020. okt. 12. 05:52
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

18, igen, csak gondoldtam az erkélyről is írok, mert sokan írták, hogy oda mennek ki dohábyozni.

De én, ahogy írtam, a családdal már nem erkélyesben lakok és mi pl rövid időre érezzük a cigit, más megfullad (ahol szinténa

Erkélytelen lakásban élnek, ott dohányozbak egyes lakók, akiktől megy át a cigiszag másokhoz).

Nem értem, miért lettem lepontozva.

2020. okt. 12. 06:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Az emberek szervezete nem egyformán tolerálja a cigifüstöt. Olyan, mint egy allergia. Aki érzékenyebb rá, annak kevés is sok, más meg sem érzi. Nálam légtisztító segített otthon, előtte volt olyan, hogy aludni sem tudtam a szomszédoktól bejövő füsttől. És nem csak a szag jön be. Az utcán vagy lemaradok, vagy megelőzöm a dohányzó előttem haladót, buszmegállóban arrébb állok (pedig nem kéne, mert ott tilos, de nincs szankció, ezért rágyújtanak).
2020. okt. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!