18-25év közótti lányok ti dohányoztok vagy sem?
Nem dohányzom, ellenben nem zavar ha más dohányzik, mindenkinek saját döntése.
21/l
"nem zavar ha más dohányzik, mindenkinek saját döntése"
Tehát teljesen rendben van, ha valaki úgy dönt, hogy téged mérgez?... :-O
Utolsó már nem dohanyzol?
Ferjhez mentél közben igaz?
"már nem dohanyzol?
Ferjhez mentél közben igaz?"
Na annyira naív azért ne legyél, hogy arra számíts, hogy egy dohányzó nő majd leszokik a te kedvedért - vagy akár a leendő gyereke(i)tek kedvéért... Van a közeli rokonságban olyan, aki eleve nem dohányzó nőt keresett, mégis egy bagóst választott, aki azt állította magáról, hogy csak néha, blablabla - és nem csak hogy azóta is fújja a füstöt, hanem a terhességét is végigbagózta!
Ja és (még mindig a 29 éves válaszoló), alap, hogy társaságban nem dohányzom, lakásban nem gyújtok rá, vendégségben főleg nem, erkélyen se gyújtok rá, az utcán pedig pl zebránál vagy nagyobb tömeg közelében nem dohányzom. Ha egyedül vagyok és épp dohányzok és pár ember a közelembe ér, messze vonulok tőlük, hogy ne menjen rájuk a füst. Buszmegállókban nem dohányzok, még úgy se, hogy két lépést arrébb megyek, mondván "ez már nem megálló". Nem vezetek, de, ha vezetnék, kocsiban eszembe se jutna rágyújtani. Utasként nem kell miattam lehúzódni, nem rágja mindenki a körmét, hogy lekéssük a vonatot miattam, sőt, utazások során rá se gyújtok.
Tudom, ezektől nem vagyok angyal, mert dohányzok, de ésszel csinálom, mert tudom, van, aki a szagát sem bírja, egészségtelen másokra is, emellett másoknak is beveszi a ruhája, a haja a szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!