Miért lesz valaki "kocka"?
Miért dönt úgy valaki, hogy inkább egész fiatal éveit videojátékokkal tölti, ahelyett, hogy járna társaságba, ismerkedni, randizni, emberek közé, sportolni, világot látni? Helyette ki sem mozdul a házból, mint valami remete, csak bámulja a képernyőt egész nap.
Van köztetek ilyen?
A kocka kifejezést nem csak a videojátékokkal összefüggésben lehet használni, másrészt attól, hogy valaki kocka még lehet szociális élete, és nem jelenti azt, hogy egész nap a gép előtt ül.
Amikor valakinek az egész élete a játékok körül forog, ott feltehetően van valamilyen probléma, de ennek számtalan kiváltó oka lehet.
Én pl. egyre kevesebbet játszom, és párom ugyan lett, de a baráti társaságom eléggé leépült, míg korábban rendszeresen jártam el otthonról, és játszottam is, akár napi szinten. Kapcsolatom ellenben nem volt, mert komoly önbizalomhiánnyal küzdöttem. Szóval nem ilyen egyszerű kérdés.
A normális emberi kapcsolatok alkonyán felvillan a kérdés, a kérdés ami teljes joggal születik meg. A kockák társadalma hátrahagyta ezt a világot és megteremtette sajátját ami látványosabb, lenyűgözőbb, fantasztikus. Az avatárok sokkal tökéletesebbek, mint a valóságban és megannyi képességgel rendelkeznek. Olyan harcot vívnak ami az emberekben nem tesz kárt, de kiélhetik legsötétebb vágyaikat is véres kűzdelmek közepette. Ahol az ellenségek a valóságban barátok is egyben és közös jóban hisznek, a virtuális világban. A fejlesztésekben, gamer gépekben.
Bocsi ilyen dark piano zenét hallgatok közben. :D xDDD
Amúgy ha van valami függőséged és sok pénzed de szeretnél leszokni, vegyél egy milláért egy gamer szörnyeteget és még te sem tudod magad kiszedni a gép elől.
Mert az a világ több érdekességet, izgalmat nyújtott, mint a valóság, ahol egyetlen lehetőséged végigdolgozni alamizsnáért más parancsolgatása alatt 40 évet.
Egy adott játékban bizonyos cselekedetért/tettért több gratulációt kaptam 5 perc alatt, mint az elmúlt 15 évemben a munka világából.
Néha nagyon vágyom oda vissza. Bár meló mellett, család mellett nehéz lenne órák ezreit beletolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!