Mi a véleményetek az eres kezü és kocka hasu fiukról?
Kocka has zsírszázalék kérdése, nem az edzésé.
Az eres kéz szintén olyan, hogy valakinek ez adottság és nem tett érte, de aki tesz érte, az zsírból veszítéssel éri ezt el.
A bodyBuilder egy "sport", ami arról szól, hogy maximalizálja az izomtömeg térfogatát és arányosan építse azt fel. Ez a fajta önfejlesztés önkielégítés.
Ugyanakkor maga a rendszeres edzés önbizalmat, nyugodtságot, erős lelki akaratot és egészségtudatos életmódot tükröz, ami számomra fontos.
A kérdésben azért nehéz állást foglalni, mert vannak, akik ezt nagyon ügyesen csinálják és nem tolják túl és az valóban vonzó. De a kérdéskörnek van egy negatív felhangja és ezek azok miatt alakultak ki, akik túl tolják ezt is.
A mértékletesség itt is fontos szerepet játszik :)
Mind a kettővel rendelkezem :D
20/f
#7!
Jah, bocs, nem tudtam, hogy poénkodni se lehet... Mellesleg a te embereknek nekieső kommented tényleg tartalmasabb. Legalább lenne benned annyi, hogy pribátban esel nekem. De látom ezt a szintet már sajna nem ütöd meg. És ezt a kommentet azért kapod itt #7, hogy más is lássa, mennyire cink amit csinálsz. Ne másokon éld ki a nyomorodat. Főleg ne a neten. Többiektől elnézést, hogy szemtanui voltak eme aprócska vitának.
Kérdező!
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam! Szerintem ennyivel tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!