Lányok, mi a véleményetek az ilyen testalkatú fiúkról?
Figyelt kérdés
Erős testalkatú. Tehát nem is vékony, nem is kövér. A karja nagyobb mint az átlag emberé, szélesebb a válla és a háta, és van benne erő, tehát mindenki nem tudja megverni. Vannak ilyenek, akik ilyenek genetikailag. Mi a vélemènyetek erről?2017. nov. 20. 16:45
2/6 anonim válasza:
A parom ilyen.
Van egy kis hasa, plusz kilok itt ott ,de alapjaban veve eros, ferfias. Nem ehesik nehezere felemelni 150 kilot. (Jo, tudom , nem egy bodybulider, de azert na )
Nem nezned ki belole az utcan, hogy edz. Inkabb nagyobb darabb, massziv testtel, szeles vallal, vastag eros karokkal es combokkal.
Nem az a tipukus szalkas, gombolyu izmu pasi.
4/6 anonim válasza:
Engem nem igazán szokott érdekelni a fiúk testalkata, szóval a véleményem nagyjából annyiból állna hogy teljesen elfogadható testalkat ez is :D
(Kicsit szembe megyek az első mondatommal de azt is megjegyezném hogy számomra pl. plusszpont az hogy nem az a kis vékony cingár fiú valaki. Ezzel persze nem ítélem el őket csak ahol én lakok pl. más testalkatú fiú nincs is )
5/6 anonim válasza:
inkább, mintha szúnyog teste lenne
6/6 anonim válasza:
Szerintem a nők többségének ez tetszik inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!