Introvertált emberek ha besokalltok már az emberek társaságától akkor ti is elvesztitek önmagatokat és furán kezdtek el viselkedni?
Már napok óta tart a karácsonyi rohangálás, rokonlátogatás, szaladgálás, tömeg , emberek stb stb és ma már eljutottam arra a szintre, hogy éreztem már kezdek nagyon besokallni és érezhetően ingerült voltam és szinte már beszélni sem tudtam az idegességtől.
Éreztetek már ilyet?
Nem is tudom hogy magyarázzam el...ott vagyok egy társaságban , ahol már egyáltalán nincs kedvem ott lenni , mert egyedüllétre vágyom , de mégis úgy kell tenni, mintha jól érezném magam, kommunikálni kell valamiről amikor igazából semmit nincs kedvem mondani, mert legszívesebben otthon lennék bekuckózva max a párom társaságában egy filmet nézve na és ilyenkor veszem észre magamon , hogy egyre idegesebb leszek, hülyeségeket kezdek el beszélni vagy éppen nehezen fogalmazom meg amit akarok mondani, idegesít a sok ember, idegesít már mindenki és legszívesebben elmenekülnék az adott helyzet elől és ez ilyenkor kétségbeejtő és elvesztem a kontrollt.
Mármint olyan idiótának érzem magam ilyenkor..
Éreztetek már ilyet ez jellemző az introvertáltabb emberekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!