Az idősebb generáció miért nem képes elfogadni hogy a fiatalok szemében kikell érdemelni a tiszteletet és nem alapjog?
Nos, 27 éves nő vagyok. Rendszeresen járok a másfél éves fiammal sétàlni. Rendszerint a templom melletti járdán mikor elhaladunk, az egyik átellenben élő szomszédunk(70-es bácsi) is arra biciklizik. A szűk járdán mindig félreállok és a babakocsit jól lehúzom a kerítéshez, hogy le se kelljen szállnia a bicikliről. Mellé még néha mosolygok is, hátha egyszer adja a Jó Isten, hogy megköszöni. Szerintetek megköszönte valaha is? SOHA! Múltkor egy cinikus, hangos KÖSZÖNÖM elhagyta a számat, ahogy mellém ért, de förtelem ez a papi. Csak teker azzal a lehangoló, mogorva tekintetével meg néz az emberre, de nulla tisztelet nincs benne. Pedig én így is mindig megadom nőként,gyerekkel,fiatalként. Cserében egy köszönöm vagy egy mosoly is megtenné..
Máskor viszont volt, hogy szintén elém engedtem egy srácot, hasonló szituációban. Lehetett talán 16-18 éves. Ő sem köszönte meg.
Elcseszett társadalom, elcseszett mentalitás, elcseszett emberekkel! Tisztelet a kivételnek!
50 vagyok és tele a tököm az ilyen kétbites te is leszel öreg majdmeglátjuk nettó hülyeség kommentekkel.
Egy ertelmes gondolatotok is van vagy csak az elváras a fiatalok felé, es a hatradőlés a fotelben hogy most akkor lehet a lábamat masszírozni.
Nem aznidősekkel, nem a fiatalokkal van baj. Bizonyos generációkkal van baj. Ahogy én látom . Es ennek nagyrészt történelmi okai vannak. Most nem reszletezem, tessék utána nezni. Peldául. A most kora huszonévesek nagyon nagyon kedves, keszseges generáció, termeszetesen általánosítok. A mostani tizenévesek zöme magabizonytalan méregzsák, a 40-45 között született idősek ha jó kondiban vannak akkor önző bunkók es igen, ez most altalánosítás. A vénebbek tök normális életfelfogású és viselkedéskultúrájú generáció. Most mindenki panaszkodik a 40-es években születettekre az "elkényeztetett generáció" fellengzősek ök bezzeg sosem voltak munkanelküliek hangoztattak a nehez időkben, aldozathibáztatást hallottad tőlük a ketezres években hogy azert mn valaki mert munkakerülő, aután nekik minden jar az allamtól, persze dedós koruk óta, minden a sggük alá lett tolva es azt hiszik minden az ő erdemük, es nem az hogy szerencsésnidőben azülettek. Fogalmuk sincs anröbbségenek h mi az a 12 óra, milyen az alacsony bér es a magaskamatos lakaskölcsön. Ők ügyesek meg okosak. Felvettek a hülyét is egyből gyorsan bárhová, ahonnan, ha csak nem verekedett, nem rugtak ki soha, toltak a sgge ala egy lakast, adtak a gyerek mellé neki nagyobb lakást stb, stb. Szóval ók nagyon ügyesek mindenkit lenéznek, és wellnessre mennek inkább minthogy segítsek a gyerekeiket, amit azok örökölhetnének, elverik, megvazt is, amit ök örököltek. Na pl a 20-as években született öregek felelősségtudatosabbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!