Szovjet megszánó kérdése:
Titeket nem idegesít ha általánosítanak?
Figyelt kérdés
Ugye ha például: A Z-generációról lusta, mindig csak az elektromos kütyükön lógnak (Ami részben igaz)...
Ez ugyan az mint ha a 25-50 évesekre azt aggatnánk hogy alkoholisták mert XY százaléka az!
Előre megköszönöm a kósza trollokat!
2019. aug. 30. 20:01
1/12 anonim válasza:
Hat idegesit, de mit lehet tenni. Ilyenkor ertekesebbnek erzem magam h mas vagyok.
3/12 anonim válasza:
Ha van alapja az általánosításnak, akkor nem zavar. Ha egy almának a 99 százaléka megrohadt, azért az 1 százalékért senki nem fogja megenni mégis.
4/12 anonim válasza:
De. Főleg a Magyarországon minden szar. Minden magyar szar. Csak nem veszik észre, hogy ezzel saját magukat is szidják? 😊 másik kedvenc a minden nőnek bármikor lehet kapcsolata, csak a férfiaknak nem. Csak tudnám, hogy akkor az a minden nő kivel kezd kapcsolatot? Nem férfiakkal???
5/12 anonim válasza:
De, idegesít. Utálom a sztereotípiákat, általánosításokat, sajnos azonban ezek mindennaposak.
6/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert én elég speciális eset vagyok. Legalábbis ezt hiszem magamról. Nem hiszem, hogy nagyon beleférnék valami negatív általánosításba, de ha mégis, akkor így jártam! Vagy azt is gondolhatom, hogy "Na, megint egy hülye osztja az észt nekem" 😂 50/F
7/12 anonim válasza:
#3 Az emberek esetében, fontosabb, hogy az egy százalék ne legyen kirekesztve, ne érjék sérelmek...
9/12 anonim válasza:
"Ti mind különbözőek vagytok - Igen, mi mind különbözőek vagyunk"
Mint minden embert általában, engem is idegesít... :D
10/12 anonim válasza:
De ezek nem általánosítások, hanem (ahogy te is írod) részben igaz tények. Eszerint kell a helyükön kezelni őket. Aki nem képes rá, azzal nem kell foglalkozni. Ilyen egyszerű 😊 Szóval semmi értelme a buta embereken idegeskedni, mert attól te magad is csak butának tűnsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!