Téged idegesít, ha járókelők arra kérnek meg, fényképezd le őket?
Szinte mindenhol már állandóan arra kéregetnek engem vagy a párom, hogy csináljak róluk képet. Elmentem tavasszal egy virágos mezőre, ott is... nem sétálhattam nyugodtan, a saját fotóimra koncentrálva (hobbi fotós vagyok), már le kellett szólítani... aztán elmentem nyáron Plitvicére, ott is leszólítgattak. Aztán elmentem Barcelonába, ott is alig bírtam kikerülni a fényképezésre kéregetőket.
A fényképezkedők az új hajléktalanok: nem tudsz nélkülük az utcán nyugodtan járni, mert valaki tuti leszólít, hogy fényképezd őt le. Minket meg nagyon idegesít, hogy már sehol nem tudunk lassan kikapcsolódni, mert mindenhol a közösségi oldalakon majomkodó emberekkel kell foglalkozni.
Nem idegest. Szívesen megcsináltam bárhányszor és bárki is kérte.
Amúgy nem tudom honnan veszed ezt hogy "mindenhol a közösségi oldalakon majomkodó emberekkel kell foglalkozni." Nem kell. A közösségi oldallal sem kell foglalkoznod, lazán kihagyhatod az életedből - nekem sem hiányzik.
Úgy értem, hogy én ha elmegyek egy virágos mezőre kirándulni, vagy egy folyópartra, vagy elmegyek valahova nyaralni, nem az érdekel, ki mit kivel akar fényképezkedni. Hagyjanak békén, nem érdekelnek.
Plusz azért sem szeretem ezt a kéregetést, mert nem fogom állandóan vadidegenek ki tudja milyen koszos telefonját, fényképezőgépét tapogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!