Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan rakjam rendbe az...

Hogyan rakjam rendbe az életemet 33 évesen?

Figyelt kérdés

33 éves férfi vagyok, de az életemben még gyakorlatilag sehol sem tartok.

Felvázolom életterületenként, hogy jelenleg hol "járok".

Nagyon nehéz ezt leírni, mert számomra nagyon-nagyon elszomorító ez!

-Környezet, élettér: otthon élek még anyámmal és az öcsémmel

-Egészség: mentális betegségeim vannak - mániás depresszió, szorongás, szociális fóbia

-Emberi kapcsolatok: még sosem voltak igazán barátaim

-Párkapcsolat: még sosem volt párkapcsolatom, sőt szűz vagyok

-Iskolai végzettség: szakmát tanultam, de az alapból nagyon nem érdekelt akkoriban, így a vizsgán megbuktam - tehát 8 általánoson kívül nincs semmi végzettségem, sőt a jogosítványt is elbuktam háromszor, többször nem próbálkoztam vele

-Karrier: egyszerű munkát végzek, majdnemhogy minimálbért keresek

-Hobbi: nem jut időm a hobbijaimra, illetve kedvem sincs hozzá

-Pénzügyi helyzet: 6 millió forintot spóroltam össze az évek alatt (nem igazán költök semmire sem)

Tudom, ez így nagyon gáz élet, szerintem nem is létezik még egy ilyen gáz ember, mint én!

Nem tudom, hogy ez még rendbe lehet -e hozni valahogy, ha igen, akkor hogy a fenébe. Annyi mindent kéne tenni, hogy azt sem tudom hol kezdjem. Lehetetlennek tűnik nekem már... Beleragadtam ebbe a helyzetbe...

2019. dec. 22. 20:50
1 2
 11/12 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Magamból indulok ki. Javaslom, hogy kezdj el nyitni az emberek felé. Erre kiváló lehetőség a tánc(iskola). Ha attól még félsz, akkor előtte tánctanárnál magánóra. Én ott ismertem meg a csajt, aki elvette (Vette?!, Vigye, amilyen messzire csak tudja!) a szüzességét.

Kezdj elbegy csapatsportot, kosárlabda, foci, de akár bóling.

Keress egy hobbit, ami örömöt okoz, ami alkotótevékenység. Hajómodell, főzés (van csoportos tanfolyam), elektronikakészítés, programozás. Ez is jó, de a csoportos még jobb.

Képezned kell magadat.

És legfőképpen el kell menned pszichológushoz, hogy feltárd az okokat, és az alapján megtaláld a megoldást.

Én nagyon hasonló cipőben jártam, kicsit járok. Te hamarabb ébredtél. Ez jó. Ha gondolod, írj nekem!

2019. dec. 30. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:

# 11 Hány éves vagy ?

Miért ajánlgatják folyamatosan a hasonló kérdések alatt a tánc tanfolyamot mint fiatalokban való hobbi lehetőséget ?

Hány éves lányok járnak ilyen helyekre ? Mert ha ennyire hemzsegnek ott a fiatal lányok esküszöm én is be iratkozok akármennyire is nem szeretek táncolni.

2019. dec. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!