Hogyan kezdjem újra az életemet 25 évesen?
19 évesen érettségiztem, aztán csináltam egy teljesen értelmetlen
BSc+MSc diplomát, amire a végén jöttem rá, hogy nem jó semmire. Sürgősen munkát kellene találnom, de egyelőre nem sok sikerrel próbálkoztam rengeteg helyen.
Nem akarlak kioktatni, de akkor mondjuk lehet egyszer az életben neked kellene valamiben döntést hoznod, nem az okos haverokra hallgatni, és hátha jó eredménye lesz.
Ha meg sima munkát akarsz sürgősen, ne áruld el, hogy van diplomád aztán kész.
Ne húzzál már fel: ez kb a 10.-ik kérdésed, hónapok óta itt nyavalyogsz a Gyakorin. Kaptál tanácsot ezret, de Te csak akifopgásokat keresed.
Felálltál már, elindultál boltokat nézegetni, nem keresnek-e eladót? Elmentél gyárba jelentkezni? Sok helyen még be is visznek, szállást adnak, stb.
NEM: Csak ülsz és siránkozol.
TEGYÉL VALAMIT, majd javul az életed!!
Ja, hogy Neke dez így jó, mert eltartanak... Akkor meg ne siránkozz.
Elozo valaszolo: Eladonak nem mehet, mert oda eladoi vegzettseg kell kulonben megbuntetik a boltot. Beszigoritottak .
Takaritokhoz is mar okj papir kell,nezz utana, meg vannak ilyen hirdetesek.
Aztan nem sok helyen van gyár, meg ahol van gyar tobbnyire lehetetlen tomegkozlekedessel megkozeliteni, vannak ilyenek.
Sok helyen az van,hogy ha nincs kocsid,es jogsid akkor szevasz. Betanitott munkakrol beszelunk.
Ez már valóban a sokadik ilyen kiírt kérdés.
Nem is értem ezt az egészet, pl az építőiparba segédmunkásnak el lehet menni, én tudom, mert diplomás ként a végzés után felvettek, mert hirtelenjében nem volt más, aztán 2 hónap múlva kaptam egy beajánlást nem a végzettségemben de jól tettem, hogy dobbantottam. Azóta pénzt is összeszedtem és onnan is elmentem de kb. bármior visszamehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!