Hogyan kezdjem újra az életemet 25 évesen?
19 évesen érettségiztem, aztán csináltam egy teljesen értelmetlen
BSc+MSc diplomát, amire a végén jöttem rá, hogy nem jó semmire. Sürgősen munkát kellene találnom, de egyelőre nem sok sikerrel próbálkoztam rengeteg helyen.
Elvégzel egy eladói OKJ-t vagy egy biztonsági őrös OKJ-t és tárt karokkal várnak bárhova (Aldi, TESCO, Lidl stb).
Még most i selmehetsz valamilyen irodai munkára. Letagadod a diplomád de kiemeled, hogy tudsz excell táblázatokat kezelni. Örülni fognak. Árufeltőltőnek sem kell okj azt hiszem, az is kó lesz
Nekem van ismerősöm, ahol kifejezetten geológust keresnek MSC-vel. Neked az van vagy csak földtudományi?
Cegeknel szakkepzett emberhiany van es nem olyan aki az utcarol jott ember vagy gyorstalpalon elvegzett vmi okjt.
En biztos nem alkalmaznam.
előző, van még egy pár
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
ez egy elmebeteg, számtalanszor válaszolva lett a kérdésére, de figyelmen kívül hagyja, hisz a célja, hogy siránkozásával a középpontba kerüljön, a legjobb amit tehetünk, ha ignoráljuk őt, és akkor abbahagyja
nem lepődnék meg, ha skizo balázska egyik alteregója lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!