Miért zavarja az a szüleimet, hogy nem csinálok semmit?
Csak ennyit csinálok: munkába járok, hazajövők. Utána gépezek, netezek, néha megnézek egy-két filmet, majd lefekszem. Talán már 10 éve ebből áll az életem.
25 éves férfi vagyok. Ezen már nem fogok tudni változtatni, már rég lemondtam róla.
Teljesen igaz rám az a mondás, hogy az ember 25 évesen meghal legbelül, de csak 80 évesen temetik el. Nos valahogy én is így képzelem el a hátralévő életemet.
Elutasítom az életet már teljesen, de öngyilkos nem szeretnék lenni, nem tudnám megtenni.
Igazából nincs semmi társasági életem, a munkámat sem szeretem, jogosítványom sincs, pénzem sincs, csak egy érettségit tudok felmutatni, ennyi... Ez már nem fog változni az biztos.
Rinya, rinya hátán. Egy ÓRIÁSCSECSEMŐ VAGY!
Az életeden kellene változtatni, de még ahhoz is lusta vagy, hogy felemeld a s..gged a gép elől. Ha a szüleid meghalnak, veled mi lesz? Ki fog téged eltartani?
Gondolom elvárod, hogy ennyi évesen is anyád szolgáljon ki, mosson, főzzön, takarítson rád. Gondolom még a rezsibe és a kajába se szállsz be.
Elb..szták a nevelésedet a szüleid.
"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz
Tudsz változtatni, csak egy lusta dög vagy.
Miért ne adnék be a rezsibe? Az sem érdekel, hogy mennyit keresek, mennyi pénzem van, nem költök semmit sem.
Nekem mindegy, hogy főz -e vagy sem: ha nem főz, akkor rendelek és kész. Nem érdekel.
Majd amikor 10-15 év múlva lesz egy gyereked, gondolj vissza erre az ostiba kérdésedre, te kis hülye taknyos orrú...
Egyébként szívből sajnálom..., őszintén. De majd rájössz te még...
Ez egyébként többé-kevésbé a depresszió tankönyvi esete, teljes életuntság és teljes érdektelenség minden iránt.
Pszichológushoz kellene fordulnod!
Azért zavarja őket, mert:
- a gyerekük vagy
-látják, hogy elpazarlod az életedet, miközben kb bármit elérhetnél
-látják, hogy elrontottak valamit
-látják, hogy nem elegek hozzá, hogy segítsenek rajtad
-látják, hogy megbuktak mint szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!