Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért zavarja az a szüleimet,...

Miért zavarja az a szüleimet, hogy nem csinálok semmit?

Figyelt kérdés

Csak ennyit csinálok: munkába járok, hazajövők. Utána gépezek, netezek, néha megnézek egy-két filmet, majd lefekszem. Talán már 10 éve ebből áll az életem.

25 éves férfi vagyok. Ezen már nem fogok tudni változtatni, már rég lemondtam róla.

Teljesen igaz rám az a mondás, hogy az ember 25 évesen meghal legbelül, de csak 80 évesen temetik el. Nos valahogy én is így képzelem el a hátralévő életemet.

Elutasítom az életet már teljesen, de öngyilkos nem szeretnék lenni, nem tudnám megtenni.

Igazából nincs semmi társasági életem, a munkámat sem szeretem, jogosítványom sincs, pénzem sincs, csak egy érettségit tudok felmutatni, ennyi... Ez már nem fog változni az biztos.

2019. dec. 19. 19:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és nem csak a szüleimet zavarja, hanem a körülöttem lévő embereket is. Állandóan azzal molesztálnak például, hogy csináljam meg a jogsit, miért nem teszem le stb... Nem értem miért kell ezzel molesztálni! Nekem nem kell jogosítvány, nem érdekel engem az egész!
2019. dec. 19. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
28%

Rinya, rinya hátán. Egy ÓRIÁSCSECSEMŐ VAGY!

Az életeden kellene változtatni, de még ahhoz is lusta vagy, hogy felemeld a s..gged a gép elől. Ha a szüleid meghalnak, veled mi lesz? Ki fog téged eltartani?

Gondolom elvárod, hogy ennyi évesen is anyád szolgáljon ki, mosson, főzzön, takarítson rád. Gondolom még a rezsibe és a kajába se szállsz be.

Elb..szták a nevelésedet a szüleid.

"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz

Tudsz változtatni, csak egy lusta dög vagy.

2019. dec. 19. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Semmi se változik ha nem változtatsz. A szüleid azt szeretnék hogy legyen életed, ne csak elbszd az életed egy sötét szobában fetrengve, miután hazajössz a szar melobol
2019. dec. 19. 19:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Miért ne adnék be a rezsibe? Az sem érdekel, hogy mennyit keresek, mennyi pénzem van, nem költök semmit sem.

Nekem mindegy, hogy főz -e vagy sem: ha nem főz, akkor rendelek és kész. Nem érdekel.

2019. dec. 19. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
3%

Majd amikor 10-15 év múlva lesz egy gyereked, gondolj vissza erre az ostiba kérdésedre, te kis hülye taknyos orrú...

Egyébként szívből sajnálom..., őszintén. De majd rájössz te még...

2019. dec. 19. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínűleg,hogy lesz gyerekem, erre az esély a lehető legkevesebb szerintem, előbb nyerek a lottón minthogy gyerekem legyen
2019. dec. 19. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyébként többé-kevésbé a depresszió tankönyvi esete, teljes életuntság és teljes érdektelenség minden iránt.

Pszichológushoz kellene fordulnod!

2019. dec. 19. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Azért zavarja őket, mert:

- a gyerekük vagy

-látják, hogy elpazarlod az életedet, miközben kb bármit elérhetnél

-látják, hogy elrontottak valamit

-látják, hogy nem elegek hozzá, hogy segítsenek rajtad

-látják, hogy megbuktak mint szülő

2019. dec. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!