Én a passzív bosszú híve vagyok, amikor nem az van, hogy rosszat teszel valakivel, hanem nem teszel meg valamit, amivel segíthetnél, és emiatt a másik kerül rossz helyzetbe. Volt egy kollégám egy korábbi helyen (miatta jöttem el, annyira nem bírtam) állandóan beszólogatott, lenézett, és lajáratott mások előtt. Viszont nem volt annyira profi, mint amennyire láttatta magát. Aztán jött egy feladat, amivel nagyon sokáig szenvedett, anyázott, folyton ideges volt, stresszelt, el is rontotta párszor. Én meg csak magamban nevettem rajta, miközben kortyolgattam a kávét, pedig segíthettem vokna neki, de magamtól nem tettem, ő meg túl köcsög volt, hogy segítséget kérjen. És mutattam is kifelé, hogy mennyire jó kedvem van. Öröm volt látni, ahogy majd szétrobban.
Persze hosszútávon nem bírtam volna ki mellette, így hamarosan felmondtam, amint lett másik hely.
nem vagyok bosszú álló típus
én építeni szeretek és nem rombolni
abból már kinőttem
ha valaki nem tud emelt fővel veszíteni és normális versenyben győzni, az bele se kezdjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!