Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell a normális cigányok...

Miért kell a normális cigányoknak szenvedni a civilizálatlan hulladékok miatt?

Figyelt kérdés
Sokan ráhúzzák az összes cigányra a negatív tulajdonságokat. Értem, hogy rengeteg cigány valóban lop, gyilkol, balhézik stb. De aki nem? Akiről ha telefonban beszélnél vele, nem mondanád meg, hogy cigány? Velük mi van? Ők is sokan vannak, köztük én is. Ha egy magyar balhézik, akkor nem mondja senki azt, hogy az összes magyar erőszakos vaddisznó. Pedig nem csak egy ilyen van... Gyűlölöm, hogy megyek a járdán és látom az emberek szemében a félelmet, mintha meg akarnám ölni őket vagy tudomisén... Azt hiszem kezd eluralkodni rajtam a gyűlölet emiatt. Mi a véleményetek?
2019. dec. 10. 11:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
33%

"Tényleg van nagyon sok normális, segítőkész, dolgos cigány is"

-akik ugyan úgy egy lakásban laknak minimum 9-en.

-primitívek, buták, neveletlenek, büdösek, igénytelenek, ízléstelenek, szemetelnek, hangoskodnak, nem tartják be az együttélés szabályait...egy családban minimum 4 gyerek, és a következő már úton van, akik ugyan ilyenek lesznek mert már a nagyapjuk is ilyen volt...stb

-mert kutyából nem lesz szalonna.

2019. dec. 13. 18:48
 32/38 anonim ***** válasza:
58%
Milyen fura, hogy eltűnt a kommentem, pedig csak az igazat írtam, hogy a kedves roma fajtád bármit megtehet következmények nélkül. Fáj az igazság? Nevetséges hogy titeket támogat a kormány miközben semmit nem tesztek le az asztalra csak élősködtök. Szánalmas vagy!
2019. dec. 13. 20:37
 33/38 A kérdező kommentje:
Semmi közöm a kommented eltűnéséhez, de biztosan nagyon szép dolgokat írtál benne...
2019. dec. 13. 21:22
 34/38 anonim ***** válasza:
41%

Csak azt amit most is leírtam. De gondolom rátapintottam a lényegre.

Ma volt kiemelve egy kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1019..

Ilyen szépen viselkedtek kérdező :)) Csodálkozol?

2019. dec. 13. 21:44
 35/38 A kérdező kommentje:
Igen csodálkozom, hogy miért ilyen nehéz megérteni, hogy nem minden cigány ilyen, mint amilyen a kérdésedben. Mondjuk téged nem akarlak győzködni, biztos sok negatív élményed volt a cigányokkal kapcsolatban és érthető, hogy ekkora gyűlölet lakozik benned (bennem is egyébként). Számodra minden cigány kivétel nélkül gyilkos, boxos, tolvaj stb. Én se vagyok tökéletes, de nem vagyok bűnöző, hiszed vagy sem...
2019. dec. 13. 21:52
 36/38 anonim ***** válasza:
65%
Igen, sajnos rengeteg negatív tapasztalatom van velük, amit egy ember nem fog megváltoztatni ne haragudj. Nem normàlis hogy őket tolják előre miközben sokan félnek tőlük, nem tanulnak, nem dolgoznak stb.
2019. dec. 13. 22:40
 37/38 anonim válasza:
57%

Nos én leírom!

Azért vannak általánosítva mert a cigányság nem hajlandó elítélni és kirekeszteni a saját bűnözői rétegeit így ne várd el hogy a Magyarság előítéletes a cigánysággal a cigányság pont tett róla hogy megérdemeljék az összes jelzőt amit rájuk mondtak.

Én olyan településen élek és lakok ahol kb a lakosság mint több mint a fele cigányokkal van tele és tettek róla hogy úgy megutáljam őket mint a szart. Talán a bőrszínük miatt? Nem! Azért amiért cigánynak születtek? Nem! Hanem mert a kultúrájuk miatt és a cigányságnak kultúra az hogy lopnak, csalnak, hazudnak. Azok a cigányok akik ki akarnak emelkedni a saját maguk által teremtett kultúrából azokat ki is közösítik mondván hogy ők nem cigányok hanem gádzsó rohadt parasztok. Az hogy néhányotoknak sikerült kiemelkedni az igazán dicséretre méltó, mert így akarta az a maradék 1%!

De mondok tovább!

Nekem mint Magyar embernek nekem hogy esik ha nap mint nap úgy megyek végig haza a munkahelyemről vagy éppenséggel szórakozóhelyről ha nap mint nap rettegve szállok le a vonatról, féltve sajátom és a családom testi épségét egy olyan kisebbség réteg miatt akik másokat hibáztatnak a saját nyomoruk miatt mert nem képesek és nem hajlandóak beintegrálódni asszimilálódni egy olyan országba akik befogadtak de adni semmit sem adtak.

Nehogy már elviseljek egy olyan embert és toleráljak akik engem és a családomat nap mint nap veszélyezteti egy kisebbségi réteg. Nem vagyok és nem is vagyok hajlandó elviselni egy olyan réteget akik csak a jogaikat ismerik de a kötelezettségeiket nem. Vagy tartsátok be Magyarország törvényeit vagy menjetek el innen!

Ez az én véleményem! Bár tudom hogy sokaknak fáj az igazság de ez van!

2020. ápr. 13. 15:43
 38/38 anonim ***** válasza:
10 pont! 😁
2020. ápr. 13. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!