Normális ha nagyon félek az emberektől?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem úgy hogy az emberek bántani akarnak,rosszabb esetben meg is akarnak ölni.El akarnak pusztítani.Az emberek nagyon gonoszok és ártani akarnak.
Gonoszok,szadista mind
2019. nov. 30. 12:16
1/12 anonim válasza:
Nem, nem normális, fordulj pszichológushoz.
2/12 anonim válasza:
Hogy kérdezhetsz ilyet, hogy normális-e, mikor te is tudod, hogy nem! Haladéktalanul keress pszichológust! Amúgy milyen családban nősz, milyen iskolába jársz?
5/12 anonim válasza:
Nincs rendben, amit leírtál. Nagyjából akkor egészséges egy ember a bizalom tekintetében, ha egyensúlyban van az "egészséges bizalmatlanság" az "egészséges bizalommal". Ha túl közel engedsz valakit a magánszférádba, arra is ráfaraghatsz úgy, ahogyan arra is, mindenkiben ellenséget látsz. Javaslom, beszélgess el erről egy olyan emberrel, aki segíthet az általam említett egyensúly megkeresésében. Azt azonban tudnod kell, hogy a pszichológusnak nem feladata megoldani az emberek személyes nyomorát, ő csak az az ember, aki segít megtalálni a válságból kivezető utat. Ne tőle várd a probléma megoldását!
6/12 A kérdező kommentje:
Én egy selejtnek érzem magam.A természet törvényei és az evolúció szerint el kéne pusztulnom.
Ezért félek az emberektől,félek hogy meg akarnak ölni,mert egy vesztes vagyok
2019. nov. 30. 12:30
7/12 anonim válasza:
Te magadat gonosznak és szadistának gondolod, és bármikor ártani tudnál valakinek?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem,de engem suliban is mindig kiközösítettek,vertek,elvették a kajámat
Az emberek világéletemben csak àrtottak nekem
Aztán elkezdem edzeni és megvertem a csávót aki zaklatott.Akkor rájöttem az erő mindenek felett áll és azóta csak az edzés érdekel.Mindem ember bántani akar és csak akkor tudok túlélni ha én vagyok a legerősebb!!!
2019. nov. 30. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!