Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell a normális cigányok...

Miért kell a normális cigányoknak szenvedni a civilizálatlan hulladékok miatt?

Figyelt kérdés
Sokan ráhúzzák az összes cigányra a negatív tulajdonságokat. Értem, hogy rengeteg cigány valóban lop, gyilkol, balhézik stb. De aki nem? Akiről ha telefonban beszélnél vele, nem mondanád meg, hogy cigány? Velük mi van? Ők is sokan vannak, köztük én is. Ha egy magyar balhézik, akkor nem mondja senki azt, hogy az összes magyar erőszakos vaddisznó. Pedig nem csak egy ilyen van... Gyűlölöm, hogy megyek a járdán és látom az emberek szemében a félelmet, mintha meg akarnám ölni őket vagy tudomisén... Azt hiszem kezd eluralkodni rajtam a gyűlölet emiatt. Mi a véleményetek?
2019. dec. 10. 11:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%
Ez azért van mert 100 cigányból 1 normális . Sok ember még 1-et sem látott . Szóval nem kell ezen csodálkozni . Hozzá teszem hogy az egyik legjobb barátom cigány . Meg volt egy másik nagyon jó cigány ismerősöm . Ez összesen 2 db személy . Ennyivel találkoztam életem során , akikről elmondhatom hogy benne vannak az 1%-ban :D
2019. dec. 10. 12:08
 12/38 A kérdező kommentje:
#5 Most vettem észre, hogy ezt nem nekem írtad. Hanem 3-asnak.
2019. dec. 10. 12:17
 13/38 anonim ***** válasza:
73%

Mi vagyunk elnyomva, mi magyarok, a saját országunkban!

Az ellenőr nem ellenőrzi a cigányokat, a c-k rengeteg segélyt kapnak, a magyar ember le van tojva!

Sokszor feleslegesen tolják beléjük a sok pénzt.......

2019. dec. 10. 12:19
 14/38 anonim ***** válasza:
41%
nem csak a cigány a civilizálatlan hulladék hanem a magyar is. A rasszizmus a vérünkben van és ezen ösztönön csak az értelmesebbek tudnak túllépni. Szóval ne lepődj meg ha egy 2 bites fehér gyerek fél tőled
2019. dec. 10. 13:47
 15/38 anonim ***** válasza:
74%
Engem gyerekkoromban szétzaklattak a cigányok, azóta beszélhetnek nekem a "toleranciáról"... 😂
2019. dec. 10. 13:48
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kicsi voltam, voltak az osztályban verekedős, piszkálódós roma kisfiúk/kislányok. Mondták nekem is hogy velük vigyázzak mert ők ott c*gányok. Nekem ez a kifejezés olyannyira összekapcsolódott a rossz viselkedéssel, hogy csak ehhez kapcsoltam, nem a bőrszínhez. Amikor egy NORMÁLIS barna kislány mellém ült, nem tudtam, hogy ő is roma. Az anyukája nagyon csinosan csinálta meg a haját mindennap és aranyos fülbevalói voltak. Szépnek láttam. Később módosult számomra a c*gány kifejezéshez kapcsolt jelentés. Ma már tudatalatt én is sokazor vagyok előítéletes. Sajnos :( Ne haragudj ránk! :(
2019. dec. 10. 14:23
 17/38 anonim ***** válasza:
62%
És a normális magyaroknak miért kell szenvedni miattuk? Ja, az nem érdekes, csak ne legyünk rasszisták, ez a lényeg.
2019. dec. 10. 14:35
 18/38 A kérdező kommentje:

"És a normális magyaroknak miért kell szenvedni miattuk? Ja, az nem érdekes, csak ne legyünk rasszisták, ez a lényeg."

Pont erre megy ki a játék, hogy nem a normális cigányok miatt szenvednek a magyarok, hanem a tolvaj gyilkosok miatt. Aztán a magyarokban előítéletek keletkeznek (érthető módon), ami pedig a normális cigányok kárára válik. Így folytatódik tovább ez az ördögi kör.

2019. dec. 10. 15:00
 19/38 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, én nem vagyok cigány, de elég sokszor ugyanezt tapasztalom más miatt. Az emberek egyik fele értelmes, másik fele primitív; és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy magyarokról, cigányokról, zsidókról, négerekről, kínaiakról vagy arabokról beszélünk. Jó, persze a nácik nem tartoznak ide, mert azok közül mindegyik ugyanolyan primitív, nincs köztük egyetlen normális sem. Aki normális azon úgyis látni lehet, vele lehet barátkozni és együttműködni a származásától függetlenül (kivéve ha náci); aki meg primitív azt egyszerűen levegőnek kell nézni, mintha ott sem lenne vagy ha bunkó akkor rá kell szólni. Én pl. rá szoktam szólni nálam kétszer termetesebb emberre is ha valakivel bunkóskodik, tanulja már meg a normális viselkedést mindenkivel szemben. Szerintem valahogy így kell hozzáállni... Tegnap pl. láttam amikor egy buszvezető rászólt egy rendőrre, mert az megkülönböztető jelzés nélkül gyorsan hajtott meg még elé is vágott az utasokkal teli busznak. Szóval nem az a lényeg ki kicsoda, hanem az a lényeg ki normális és ki nem... Aki normális az ugyanúgy embernek fog tekinteni ha cigány vagy ha nem, nem ez a fontos neki...
2019. dec. 10. 15:09
 20/38 A kérdező kommentje:
#20 Köszönöm. Igazad van.
2019. dec. 10. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!