Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell a normális cigányok...

Miért kell a normális cigányoknak szenvedni a civilizálatlan hulladékok miatt?

Figyelt kérdés
Sokan ráhúzzák az összes cigányra a negatív tulajdonságokat. Értem, hogy rengeteg cigány valóban lop, gyilkol, balhézik stb. De aki nem? Akiről ha telefonban beszélnél vele, nem mondanád meg, hogy cigány? Velük mi van? Ők is sokan vannak, köztük én is. Ha egy magyar balhézik, akkor nem mondja senki azt, hogy az összes magyar erőszakos vaddisznó. Pedig nem csak egy ilyen van... Gyűlölöm, hogy megyek a járdán és látom az emberek szemében a félelmet, mintha meg akarnám ölni őket vagy tudomisén... Azt hiszem kezd eluralkodni rajtam a gyűlölet emiatt. Mi a véleményetek?
2019. dec. 10. 11:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
35%
Hanem az mennyire vagy jó ember. Ha jó ember vagy nincs senkitől semmi félni valód, emelt fővel járhatsz az utcán és tőled sem fog félni senki aki látja ezt rajtad...
2019. dec. 10. 15:17
 22/38 anonim ***** válasza:
76%

Mert 10.000-ből 1 normális van. Én a 30 évem alatt egyetlen egy olyan cigánnyal találkoztam, aki dolgozott mint állat és nem lopott sehonnan semmit.

De 99,9%-ban nem ilyenek. És ez (nálam) nem előítélet vagy rasszizmus, simán csak tapasztalat. Ha valaki emiatt mégis rasszistának hív, akkor legyen. Vállalom.

2019. dec. 10. 15:18
 23/38 anonim ***** válasza:
65%

Mert az összes többi ilyen. Ha neked is megmérgezik a kutyádat vagy a fiadat csesztetik a suliban te se lennél jó véleménnyel róluk.

Egyébként meg mit izgulsz, manapság mindenki az egyszerű, dolgozó fehér férfiakat utálja. Nekünk is kijutott a jóból a média miatt... :D

2019. dec. 10. 17:18
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normális romák,én is ismerek olyat. Am meg előbb lopott meg egy magyar exem, mint egy roma ismerősöm. :D erről ennyit....
2019. dec. 11. 08:50
 25/38 anonim ***** válasza:
72%
Nem mind olyan, de szerintem 10.000-ből 1. Én a 26 évem alatt 2 normális cigánnyal találkoztam, de ők normálisan beilleszkedtek a magyarok közé, intelligensek, dolgoznak, segítőkészek. Miért ne lennénk előítéletesek, amikor még beilleszkedni sem akarnak? Lopnak, csalnak, hazudnak, a magyarországi bűncselekmények 90%-át cigányok követik el. Én normálisan állok hozzá minden olyan emberhez, aki velem is és a társadalommal szemben is normális, de szerintem az nem a magyarok hibája, hogy a legtöbb cigány gyilkol és lop, meg csal. És ehhez ne keverjük hozzá, hogy de bezzeg a magyarok között is van ilyen, mert igen, van de nem mindegy az arány és nem mindegy, ki kit tart félelemben. Mert ha este 11-kor kimegyek az utcára, nem hiszem, hogy egy magyar erőszakol meg és vág 4 darabba... Szerintem ennyit az előítéletről, mindennek van alapja. Nyilván nem az az 1 ember tehet a másik tízezer dolgáról, de én honnan tudjam, hogyha eddig 25 utánam jött, a 26.-dik nem fog??
2019. dec. 11. 11:34
 26/38 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy előttem is írták már páran ez sokszor csak elővigyázatosság. Sokan vannak akiknek életükben több tucat cigánnyal volt dolguk és egy normális sem volt köztük főleg ha olyan helyen nőttek fel ahol sok cigány élt. Volt munkatársam egy kis borsodi faluban nőtt fel és elképesztő dolgokat mesélt mik zajlottak és zajnalak manapság is az iskolákban.

Most gondolj bele kérdező ha téged is egy etnikum tagjainak 95%-a évekig akar év tizedekig bántalmazna így vagy úgy te nem lennél elővigyázatos a maradék 5% al is?

Plusz túlzásnak tartom kicsit a "szenvedés" kifejezést amit a normális cigányoknak kell úgymond átélniük. Nyilván kellemetlen ha valakiről már érzed hogy annélkül fél tőled esetleg le is néz hogy ismerne de az hogy ezért te elkezded gyűlölni esetleg be is szólsz neki szerinted mit érnél el? Csak megerősítenéd a sztereotípiákat és beigazolódna az illető félelme.

Egy hete egy buszon is hallottam egy 40 körüli cigány nőt és férfit beszélgetni és felhozódott náluk hogy valaki "lenézte őket csak azért mert cigányok". Ezután meg mindketten elkezdték ecsetelni hogy meg kellett volna verni az illetőt meg bezzeg akkor jól megtanulta volna bla bla. Én meg csak néztem magam elé elképedve hogy mégis mi ez a gondolatmenet. Hiszen pont ezért félnek az emberek. A legtöbb magyar nem folyamodik egyből fizikai erőszakhoz ha kicsit felbosszantja valaki vagy nem tetszik neki valami. Ha le is néz valaki ok nélkül esetleg beszól az nem fog javítani a cigányok megítélésén ha ezért cserébe megverik az illetőt.

2019. dec. 12. 16:40
 27/38 A kérdező kommentje:
Én nem akarok senkit megverni, csak rosszul esik. Nem sajnáltatni akarom magam ezzel a kérdéssel, csupán rávilágítani arra, hogy igenis vannak civilizált cigányok. Nem túl sok van, de nekem pl. rosszul esik, ha mások bűnei miatt kell elviselni ilyen kellemetlen dolgokat. Ezért gyűlölöm a civilizálatlan cigányokat és a gyűlöletet mégjobban felszító magyarokat. És ugyanez fordítva is igaz!
2019. dec. 12. 18:00
 28/38 anonim ***** válasza:
én a zajos rajkodni van pénz másra nincs embereket nem szeretem , és ezeknek a 90% biza cigány . "lop, gyilkol, balhézik" ez a cigányok 15% , parasztok között pedig max 5% ilyen
2019. dec. 12. 20:12
 29/38 anonim ***** válasza:
75%
Nincsenek elnyomva a cigànyok. Orbàn jól kezeli a helyzetet, aki akar érvènyesülhet ha cigàny ha nem. A baloldal hungarofób, ők a magyarokat sanyargatnák ha tehetnék. És mivel nem tehetik mennek hisztizni a parlamenthez és sivalkodnak, hogy diktatúra van. Szörnyű amit a baloldali politikusok leművelnek, mint egy csürhe, a rendőrségnek kell őket megfékezni. Szégyellhetnék magukat.
2019. dec. 12. 21:41
 30/38 anonim ***** válasza:
62%
Ne foglalkozz a rasszista emberekkel. Nem érnek annyit. Éld szépen, nyugodtan, becsületesen továbbra is az életedet. Sok sikert. :)
2019. dec. 13. 02:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!