Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon ciki helyzet volt. Én...

Nagyon ciki helyzet volt. Én voltam a bunkó?

Figyelt kérdés

Egyik este rendkívüli okokból benn kellett maradnunk a közvetlen főnöknőmmel az irodában, plusz pár kolléga. Voltunk vagy hatan. Papírmunkát pótoltunk, én már túl voltam rajta, mikor a főnökasszony átnyújtott egy ezrest és udvariasan megkért, hogy menjek már ki a pizzájáért, amit rendelt, mert ő nem tud elszabadulni (nem evett egész nap, és ilyen egyszemlyes kis pizzát rendelt magának). Hozzátette, hogy a pizza 970 ft, tehát egy ezres elég lesz.

Kimentem a kapuhoz, átadtam az ezrest a futárnak, átadta a pizzát, elköszöntünk, bementem.

Átadom a pizzát a nőnek, mire ő: visszajáró?!

Ugyebár 30 Ft lett volna a visszajáró, nem is gondoltam rá, hogy azt én visszakérjem... mondom, borravalónak hagytam...

A nő elkezdett hisztizni, csapkodni, hogy ő nem így adta ide, meg hogy a pizzások beleszámolják az árba a benzinpénzüket, nem kell velük így jótékonykodni. Eszméletlen ciki szitu volt, nagyon égett a pofám, a kollégák mind elhallgattak, jeges csönd volt az irodában, úgy éreztem, hogy elsüllyedek.

Nekem viszont az az érzésem, hogy még kevés borravaló is volt, személy szerint én még adtam volna.

Nagyon leégettem magam? Most akkor hogy kell csinálni futárokkal?

Később bementem a nő irodájába és otthagytam neki a 30 forintot. Ha számolt vele, akkor számolt vele... nálam ne akadjon el senki pénze.

2019. dec. 9. 06:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

Sokat segítene a kamu sztorijaid hitelesebbnek tűnésén, ha:

1. Nem írnál bele olyan blődségeket, hogy 970 ft-ért hozták ki a pizzát. A sztori szempontjából ez ugyan pont kapóra jövő összeg, mert a lehető legkerekebb, csakhogy 970 ft-ért egyetlen pizzéria sem szállít ki.

2. Nem írnád bele minden egyes kérdésbe a "köpni-nyelni nem tudtam" kifejezést. Valóban hangzatos, meg jól segíti az áldozat szerepet, de ezredjére olvasva már nagyon feltűnő.

3. Változtatnál néha a "habzószájú főnök/anyós/unokabácsi meg a végtelenül nyugodt, lefagyott szegény én" sémán. Lehet ezekbe a sztorikba egy kis csavart vinni, hogy izgalmasabbak legyenek.

Aztán csak ügyesen, ne hagyd unatkozni a népet!

2019. dec. 9. 09:32
 12/21 anonim ***** válasza:
16%
Lmao és van aki el is hiszi ezt xD
2019. dec. 9. 10:08
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
a 970-es pizza nekem is fura volt... :P
2019. dec. 9. 10:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem kötelező elhinni. Nem kell akkor válaszolni. Köszi a normálisaknak.
2019. dec. 9. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem voltál bunkó, 30 forint miatt nem dől össze a világ.

De egész nap nem evett, azért lehetett ennyire rossz passzban. Szerintem amint lenyugodott, már alaposan meg is bánta a viselkedését.

2019. dec. 9. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az lett volna még jobb, ha a 30 forintot a többiek szeme láttára, füle hallatára fizetted volna ki a pénzedből."

5 forintosokból, hangosan számolva. :D

2019. dec. 9. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
Hol lehet ilyen olcsón pizzát rendelni??? 😁😂😂😂
2019. dec. 9. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
12%

Van pici pizza, de én inkább 1370-et írtam volna.

Amúgy étlapot kér a nép.

2019. dec. 9. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

"ilyen egyszemlyes kis pizzát rendelt magának"

Egy kicsi pizza hogy ne lehetne ezer forint??

Tessék, pár hely ahol lehet venni kis pizzát 1000 ft alatt vagy körül:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

5 perc gugli, van még egy csomó helyen.

2019. dec. 9. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Random ráböktem egy általam megadott linkre.

A Kebap&Pizza oldalán 590 ft a minipizza, Pápán a helyi kézbesítés 100 forint, így 690 forint összesen. Jóval 1000 alatt.

(arról nem volt szó, hogy hol dolgozik a Kérdező :) )

2019. dec. 9. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!