Mitől lettél önbizalomhiányos, életképtelen, céltalan, zárkózott, egyedülálló?
Életképtelen, céltalan, egyedülálló nem vagyok.
Zárkózott pont az önbizalomhiányom miatt. Elég bonyolult lenne kifejteni, úgyhogy nem teszem.
#4 Nagyon.sajnálom a veled történteket drukol
ok neked.és ÁLDOTT ÜNNEPEKET kivánok neked🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎅🎅
Jajj Hajni neked mindenki életképtelen te mindenkit le nézel mert te aztán tökéletes vagy igaz?Szállj magadba egykicsit👎👎👎👎
Apám alkoholista volt bántalmazta az egész családot,ezért nagyon fiatalon önbizalom hiányos lettem ez megnehezített mindent teljesen antiszociális lettem nagyon nehezen barátkoztam csajozásról ne is beszéljünk. Jött a depresszió, és a szorongás is.
Most hogy felnőttem jobb lett de most sem tudok feloldódni egy idegen társaságban olyan mintha robot lennék aki csak megtanulja, hogyan kell egy táraságban viselkedni, de nem jön magától természetesen.
Én sajnos nem tudom... :'( Így nem tudom, hogyan tudnék ebből kimászni, mert a megoldáshoz tudni kellene ennek az egésznek az okát, de sajnos fogalmam sincs :(
25/L
Nem látványosan súlyos, de azért határozott mentális problémákkal születtem. Anyám idegbeteg volt és kisbabakoromban egyszer bántalmazott is. Tőle elvettek. Nagyszüleim neveltek, ami egyfelől megmentette az életemet (anyám azóta szült kettőt a sokadik férjétől és sajnos őket nem vették el tőle). Másfelől a nem átlagos nevelés tovább erősítette a másságomat.
Elől hiányzott a fogam évekig, ez is sokat rontott minden helyzeten.
Testileg igen gyenge voltam, logikai készségem szinte 0, nehezen tanultam. Csak mivel annyira a saját világomban voltam mindig, hogy kizárt volt a fejlesztés. Engem pl fejlesztő játék nem kötött le.
Kicsit olyan ifjú Sheldon voltam, csak nagyon buta verzióban.
Ehhez képest mindigis a reál, a tudomány, a technológia érdekelt. Máig is.
Persze 0 logikai készséggel.
Azóta felnőttem, lassan 30 vagyok.
Az utóbbi évek konkrétan olyanok, hogy mintha valaki figyelne fentről és direkt nem hagyná, hogy bármi is sikeres legyen, amibe belevágok és bármilyen küzdelmemnek is gyümölcse legyen.
Egyedülálló meg azért vagyok, mert hihetetlenül máshogy működöm, mint az emberek. (érdekes, sokszor testileg is, pl ha lázam van, melegem van, vagy ha kimelegedve kimegyek a hidegre, nem fázom, hanem melegem van).
Fogalmam sincs, így hogyan működnék párkapcsolatban.
Szóval kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!