Félelmetes! Egy kis statisztika! 810 Fb ismerősöm van, ebből 404 "már" egyedülálló,126-ról pedig tudom, hogy csalják egymást. Mi van az emberekkel?
A statisztikában vegyesen állnak a nemek aránya.
Föleg 40 felett válnak az emberek egyedülállóvá,de mindenre van példa kortól függetlenül.Szerintem ez borzasztó!
684 FB-ismerősöm van, fogalmam sincs a kapcsolati státuszukról, a többségükről halvány fogalmam sincs, hogy milyen a kapcsolati státuszuk. A többség (pláne 40 felett) nem tartja fontosnak ezt megosztani a széles publikummal.
Én pl. negyven feletti elvált nő vagyok, ha valaki felmegy a FB-profilomra, nem fogja tudni, hogy milyen a kapcsolati státuszom. Nem jelzem, nem rakok ki képeket. A közeli ismerőseim tudják, a távoliakkal meg nem tartom fontosnak tudatni. Ha te kinyomoztad 810 emberről, hogy van-e valakijük... Hát, akkor komoly gondok vannak veled :D
"Egy nagyközségben élek.. itt mindenki ismer mindenkit "
Én is nagyközségben élek, nem ismerek mindenkit, de akiket meg ismerek, azokat is csak kb. látásból, nem látok bele az életükbe. Valójában nem is érdekel. Ha elmondják, akkor meghallgatom, de nem kezdek el kutakodni, a pletykák sem érdekelnek.
# 6: De mi alapján döntöd el valakiről, hogy egyedülálló-e vagy sem?
OK, sok kapcsolat szétmegy... de lesz helyette új. Attól, hogy valaki elvált, attól még nem biztos, hogy egyedülálló...
Igen..jogos a kérdés. Szimplán az alapján tudom az illetőről az egyedülálló státuszát,hogy az adatlapján azt tünteti fel.Nyílván nem véletlen. És ahogy korábban is említettem..nem nagy büszkeség, de tényleg sok mindent tudok az emberekről.Aki egy nagyfaluban él az ha akarja ha nem hall,lát,tud dolgokat. De nem is ez a lényeg.. soha nem érdekelt mások élete. Csak így általánosságban nekem sok ennyi megromlott kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!