ENTJ ti tényleg annyira határozottak vagytok?
Én 2 nyelven töltöttem ki és 5 éven belül regetegszer de 95%-ban ENTJ-T vagyok mindenhogy ez jött ki.
Őszintén döntés képtelen vagyok mert a céltudatom valami iránt minden bukási kehetőséget és minden negativumot ösdzefoglal azzal mi lesz ha ezt elérem? Hogy tegyem ugy h ne legyen ez mindenkinek rossz...
Kognitív funkciók szerint, az ENTJ Te-Ni-t használ, ami leegyerűsítve annyit tesz, hogy kevesebb dologra koncentrál igazán, de azokra nagyon. Ellenben a Ne-Ti használókkal, akik az "ez érdekes" elven működnek és sok minden érdekli őket.
Tehát az ENTJ-k valóban céltudatosak és határozottak, ahogy a negyedik válaszoló is hasonlón írta.
Aki nem tudja miről beszélek, annak ajánlom, hogy keressen rá google-n, "kognitív funkciók", több mindent megmagyaráz a típusok gondolkodásmódjával kacsolatban mint a négy véglet (I-E, N-S stb.).
ENTJ szemelyisegtipusba tartozom. Amit az elozo valaszolo leirt, idezem:
"Kognitív funkciók szerint, az ENTJ Te-Ni-t használ, ami leegyerűsítve annyit tesz, hogy kevesebb dologra koncentrál igazán, de azokra nagyon."
Nos, ez nagyon igaz rám. Illetve kevés emberrel jövök ki.
Néhány barátom van, de azok nagyon jó, és erős barátságok.
Sok emberrel nem osszeegyeztetheto a vilagnezetem. De azokat kerulom is, mert csak farasztanak. Maganyos nem vagyok, mert mindig le tudom foglalni magam. Az unalom szó nem létezik az életemben. Legfeljebb mások tarthatnak annak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!