Fèrfiak! Ha erkölcsös nőre vágytok az, mit jelent pontosan? Felsorolnátok, nèhány tulajdonságot?
Házasságig szűz marad, nem szórja 2 kézzel a pénzt, őszinte, becsületes.
Nekem ezt jelenti.
házasságig csókszűz marad, nem paráználkodik és velem marad egyikünk haláláig ha nem veszélyeztetem a testi-lelki épségét..
igen, ilyent keresek épp, viszonzásul ugyanez jár..
Számomra azt jelenti az erkölcsös nő, ha előttem csak komoly, több éves kapcsolatai voltak, és azokból is maximum 2-3. Egyéjszakás, idegenekkel smárolás stb. sose volt és nem is vágyott rá.
Személy szerint én örülnék neki, ha szűz is lenne, bár huszonéves korosztályban ilyen már nincs és nem is nagyon elvárható.
"Személy szerint én örülnék neki, ha szűz is lenne, bár huszonéves korosztályban ilyen már nincs és nem is nagyon elvárható."
Úgy látszik, hogy én, és még sok száz-ezer-millió másik huszonéves, szűz nő nem létezünk...
Szívesen megtanítalak a szexualitás csínjára-bínjára. Ezzel sokkal többre mész majd a férfiaknál, mint az erkölcsösséggel. Ráadásul nem fogadok el ezért pénzt sem!
Írj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!