Voltatok már úgy, hogy utáltok tükörbe nèzni, mert annyira nem vagytok/voltatok megelégedve magatokkal?
Figyelt kérdés
Nálam most ez a helyzet,szó szerint utálom ahogy kinézek,és nem tudom mit kellene ilyenkor tenni...2019. okt. 28. 11:57
1/11 anonim válasza:
Vegyél egy másik tükröt, a régi lehet hogy elromlott. :D
2/11 anonim válasza:
Volt!
De en mindig tudtam mit kellene tennem.
Te hogyhogy nem tudod? Valtoztass!!! Ez ilyen egyszeru. Ha dagi vagy tornazz, dietazz, fogyj le. Ha a fejed gaz, esetleg hajfestes fodrasz mindent meg tud valtoztatni. Ha a cuccaidban erzed magad topisnak egy uj madrag es felso komboban teljesen meg tud valtozni a hangulatod stb.
Hogyhogy nemtudiod miert nem szeretsz a tukorbe nezni. Ez kamu. Hazudsz magadnak, nincs ilyen hogy ne tudna az ember mi a baja...
3/11 anonim válasza:
Volt, bár max pár nap alatt túl szoktam jutni rajta, de vannak ilyen mélyebb pontok
4/11 anonim válasza:
Igen,de tettem azért,hogy ne így legyen
5/11 anonim válasza:
Sokszor nem ismerek magamra. Mondom is a rám bámuló vénasszonynak: Nem ismerlek, de azért megmoslak.
6/11 anonim válasza:
Volt egy korszakom fiatalon, leesett az önbizalmam a béka feneke alá. Tükörbe sem mertem nézni, kb. Nem volt kevés idő mire rendbe raktam magamat, de sikerült. :)
41F
7/11 anonim válasza:
Igen. Sajnos elég gyakran előfordul.
8/11 anonim válasza:
Volt/van, vagy 13-14 éve biztos így érzem, egyre rosszabb.
9/11 Metionin válasza:
Volt, tinikoromban. Ijesztően sovány voltam, pedig sokat ettem, tele voltam pattanásokkal, ráadásul 13 évesen egyszerre kaptam fogszabályzót és szemüveget. Plusz miven a családom rosszul állt anyagilag, normális ruháim se voltak, hanem mindig 1-2 számmal nagyobbak amiket anyám a piacról vett vagy a családsegítőből hozott el. Talán ha nem csúfoltak volna halálra az osztálytársaim, nem bántott volna ennyire a dolog. Én hittem benne hogy majd ha nagyobb leszek, elmúlnak a pattanások, szép lesz a fogam, lehet kontaktlencsém és talán hízni is fogok és ha már tudok dolgozni, lehetnek méretben megfelelő ruháim is. De a mindennapos beszólogatások, nem ritkán verések amit a többiek elkövettek rajtam csak azért mert nem voltam szép, na az eléggé hazavágott. Tükörbe konkrétan alig néztem ez idő alatt, nem akartam emlékezni rá hogy hogy nézek ki.
10/11 anonim válasza:
Nálam folyamatosan ez van. Néha ez segít egy kicsit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!