Lányok mennyire vagytok megelégedve magatokkal?
Külsőleg? Miben változtatnál, mi az amitől azt érzed hogy nem vagy nőies? tetszik a stílusod, változtatnál az öltözködéseden?
18l
az alacsony termetem miatt nem vagyok nőies. A stílusom tetszik, olyan Serenás vagy Blaires (Gossip Girl), csak lehetne több ruhám. A bőröm jelenlegi állapotán változtatnék , mert az utóbbi időben kijöttek a sok egészségtelen kajától a pattanások ()bárcsak mi is tudnánk bőrt levedleni :D). Na meg a hajamon, hogy ne hulljon ennyire. (ilyenkor már az sem számít, hogy vékonyszálú, csak ne hulljon)
19/L
Meg vagyok elégedve magammal külsőleg. Egyetlen problémám van, amin eddig tartósan nem sikerült változtatnom, az pedig a bőröm. Eléggé pigmentfoltos, ami nyáron zavaró. Ettől eltekintve meg vagyok elégedve magammal, a stílusommal is.
21L
Csak a hajam lenne hosszabb, és én teljesen meg lennék elégedve magammal. Sajnos lassan nő, még mindig nem ér mellig se. :(
Az öltözködésemen csak egészen kis mértékben változatnék.
Mivel én már vén róka vagyok, azt mondom h csodát nem tudok tenni, de nem is akarok. Annyi, hogy a pigmentfoltjaim az őrületbe kergetnek (de eltüntetőben vannak), amúgy 2-3 kilót fogynom kellene. Ennyi. sAjnos vannak dolgok, amik a korral járnak, de azért igyekszem csinos, karcsú maradni (szerencsére nem vagyok hízékony).
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!