Én utálom a nevem. Ti jót kaptatok?
Figyelt kérdés
Én úgy nem szeretem, főleg ha be kell mutatkozni. Gyulának hívnak. Tök régies. Szerintem.2019. dec. 4. 16:30
1/21 anonim válasza:
Az enyém még régebbi, mégis szeretem.
2/21 anonim válasza:
Viktória. Nem szeretem, mert a korosztályomban túl népszerű, a környezetemben nagyon sok Viktória van.
3/21 anonim válasza:
Zsófia. Nem bírom a hangzását, nem illik hozzám szerintem, meg hát... amennyi ZsóFikázást kaptam életemben... :DD
4/21 A kérdező kommentje:
:D
2019. dec. 4. 16:45
5/21 anonim válasza:
Kiskoromban utáltam de már felnőttem és rájöttem hogy vannak fontosabb dolgok is az életben meg nem is annyira rossz.
8/21 anonim válasza:
Tamás vagyok . Alapjáraton szeretem , de manapság már alig adják újszülötteknek, szóval az X,Y generációval ennek a névnek is véget ér a pályafutása . :( :)
30 éves vagyok.
9/21 anonim válasza:
Az én nevem Luca és nagyon szeretem.
Szeretem, mert
- tetszik a hangzása.
- tetszik a jelentése.
- a külföldi barátaim tudják használni a külföldi megfelelőit (Lucy, Lucia, Lucielle)
- nem túl gyakori.
- szeretem a hozzáköthető ünnepet.
19/L
10/21 anonim válasza:
Pedig jó az a név. Azt Istvánt nem csípem, mert valamiért a borsófőzelék jut róla az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!