Ha utàlom ezt az egész vilàgot hogyan legyek boldog?
Figyelt kérdés
Nem talàlom a helyen, nagyon nem szeretek màr élni. De ezt igy nem lehet valamit tenni kell. Csak azt nem tudom mit nem talàlom a helyem semmien téren. Mindentōl rosszul vagyok munkàm sincs. Nem akarok emberek közt sem lenni.2019. szept. 16. 19:06
1/5 anonim válasza:
Akkor sehogy. De remek köteleket lehet kapni a Praktikerben. Bocs, most nem volt kedvem a pszichoterápiához. Most lehet nyomni a pirosat.
2/5 anonim válasza:
Változtasd meg a világot vagy változtasd magadon....
3/5 anonim válasza:
Az ilyen emberek húznak le engem nap mint nap, pedig én esküszöm, hogy alapból boldog, vidám, optimista ember lennék. De ennyi nyekergő életunt savanyú uborka mellett nehezen megy.
4/5 anonim válasza:
Én sem szeretem, mégis vannak dolgok, tervek, amik motiválnak.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!