Nagyon utálom az embereket mit tegyek, hogy ez változzon?
Mindenhol vannak ilyen személyek...
Én főként lányoknál tapasztalom ezt, de ez nem igazán jelent semmit. Ez persze nem ettől függ ugye.
Azzal egyetértek, hogy nem szabad senkiben sem túlságosan megbízni.
A kibeszélés meg arra utal, hogy foglalkoznak veled, nyomot hagytál bennük.
Aki ilyen, azoknak általában ilyenek a barátaik is... (Ezért is kell mellőzni őket minél előbb, mert vagy olyanná válsz mint ők, vagy te leszel az áldozatuk.)
Szerintem teljesen érthető az utálatod, csak ne általánosíts! Tehát ha ismerkedsz valakivel, ne arra gondolj azonnal, hogy milyen szemét is lehet, hanem a pozitív oldalára.
Nekem segített ;)
Valami nagyon elcsúszott nálad. Pszichológus nem ártana. Énképed nem egészséges, a környezeted hibáztatod.
Ritkán előfordulhat, hogy az a helyzet, amit leírsz, ebben az esetben a költözés lenne a megfelelő. Ha nem az van, akkor viszont magadon kell változtatnod, másképp nem lesz jobb életed.
Mi a végzettséged? Mivel foglalkozol? Mennyi idős vagy? Ha valakinek egyetlen barátja sincs az inkább az ő problémáját jelzi, nem a külvilágét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!