Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon utálom az embereket...

Nagyon utálom az embereket mit tegyek, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom a környezetemben lévő embereket de már gyerekkorom óta így van ez. Régen is mindig én voltam a fekete bárány meg a családomat minket soha nem szerettek inkább lenéztek mert szegények voltunk. Engem az iskolában is cseszegettek szekáltak mert én hagytam magam csendes lány voltam aki a légynek sem tudott volna ártani. A családom se bántott soha senkit de minket meg mindenki lenézett. Soha nem értettem miért van ez. Én egy faluban lakom mindig is utáltam itt élni megkeseredett lettem és mindennél jobban utálom az itteni embereket már ha kimegyek az utcára a rettegés fog el meg az undor,hogy megint melyikkel találkozom. Az a baj,hogy az emberek többsége csak rosszat akar kibeszélik egymást előtted így hátad mögött úgy azért mert kétszínűek. Ezért soha nem is voltak igazán barátaim itt a faluban és nem hiányzik senki társasága. Nem tudok egy olyan embert mondani a környezetembe aki normális lenne akivel van értelme foglalkozni mert tudom,hogy nem beszél ki engem. Jobban jár az ember ha nem foglalkozik senkivel és főleg nem teregeti ki a magán életét senki előtt mert úgyis csak visszamondják és másképp adják elő a történetet mint ahogy van. Miért ilyen szemetek az emberek? Vagy csak az én környezetemben ilyenek?
2019. aug. 26. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, nehogy már a pletykás öregasszonyok miatt érezd rosszul magad. Nem kell velük foglalkozni, nevess a szemükbe, attól nagyon meg fognak lepődni. Mondanám, hogy költözz el egy nagyvárosba, de nem mondom, mert ott sem jobb a helyzet, az emberek mindenhol rosszindulatúak. De nem mindenki!!! Keress max 1-2 db igazi jó barátot, és velük jól érezheted magad.
2019. aug. 26. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyes emberek mindig is ilyenek voltak. Inkább csak a negatív tapasztalataid miatt utálod az embereket és valóban a jó nagy része tényleg egy idióta. De egy egész emberiséget szerintem hülyesség emiatt utálni. Velem is szemét volt pár ember de nem ítéllek el egy egész emberiséget. Mivel tudom hogy vannak normális emberek is. Nem mindenkinek lehetsz szimpatikus nem igaz? Le kell tojni azt aki csak kritizál aztán olyanokkal körbe venni magadat akiket szeretsz.
2019. aug. 26. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:
1 es az a baj,hogy itt nem csak a vénasszonyokról van szó mert nem csak azok pletykásak hanem mindenki szinte ebben a faluban ahol én lakom. Engem soha nem kedveltek a korombeliek sem mert kitűntem a többi közül. Nem barátkoztam magamnak való voltam stb. Ez felnőtt koromra se változott csak annyi hogy minden egyes nappal jobban utálom az ittenieket.
2019. aug. 26. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak ilyen személyek...

Én főként lányoknál tapasztalom ezt, de ez nem igazán jelent semmit. Ez persze nem ettől függ ugye.

Azzal egyetértek, hogy nem szabad senkiben sem túlságosan megbízni.

A kibeszélés meg arra utal, hogy foglalkoznak veled, nyomot hagytál bennük.

Aki ilyen, azoknak általában ilyenek a barátaik is... (Ezért is kell mellőzni őket minél előbb, mert vagy olyanná válsz mint ők, vagy te leszel az áldozatuk.)

Szerintem teljesen érthető az utálatod, csak ne általánosíts! Tehát ha ismerkedsz valakivel, ne arra gondolj azonnal, hogy milyen szemét is lehet, hanem a pozitív oldalára.

Nekem segített ;)

2019. aug. 26. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Én próbálom az emberek jó oldalát nézni de általában mindig a rosszat mutatják meg előbb. Már nem tudok senkiben sem megbízni.
2019. aug. 26. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Valami nagyon elcsúszott nálad. Pszichológus nem ártana. Énképed nem egészséges, a környezeted hibáztatod.

Ritkán előfordulhat, hogy az a helyzet, amit leírsz, ebben az esetben a költözés lenne a megfelelő. Ha nem az van, akkor viszont magadon kell változtatnod, másképp nem lesz jobb életed.

Mi a végzettséged? Mivel foglalkozol? Mennyi idős vagy? Ha valakinek egyetlen barátja sincs az inkább az ő problémáját jelzi, nem a külvilágét.

2019. aug. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!