A roma embereket mért iritálom?
Mert nem tudod helyesen leírni, hogy:
miért, irritálom, iskolában, munkahelyen, kapcsolatban, hogyha, meglátnak
Illetve a vessző ismeretlen számodra, de megmutatom, ilyen: ,
Ezek hatására az irományod nehezen értelmezhető, és rendkívül IRRITÁLÓ!
Képzelem milyen lehetsz a valóságban...
Engem meg Madonnànak gunyoltak mindig mert pl nem akarok utcan agynemüt venni vagy mert nem kapom ki nekik a telot az idiota mennyi az idö kerdeseikre, meg akartak verni mert feltekenyek voltak a ram hajto pasijaikra, ha leülök egy padra jönnek a seprösök es ramhuzzák a kukàt es leülnek mellém irritalni, stb stb
Egyszer amikor viszont baleset miatt erdekesen közlekedtem hirtelen még az ajtot is öten patrantak fel egyszerre nekem kinyitni, meg olyan joindulatu brszolasokat kaptam hogy àldjon meg az isten es aldja a csaladomat is.
Nekem ugy jött le, ezek a szep egeszseges, ranezesre semmi bajuk "elkenyeztetett", vonzo embereket utàljàk csak ja es köpködtek utanam ha mellettük mentem el. Azt kihagytam a felsorolasbol.
A 2-es is egy cigány :D
Tessék kettes : , itt egy vessző .
Most már nyugodtad tudsz aludni .
Mert rosszul szocializálódtak.Aki normális az általában rendes neveltetést kapott.
Aki pedig kötözködik meg tipikusan "cigányosan" agresszív azzal nem foglalkoztak a szülei és az " ősi ösztönök" nyertek.
Ez most h.ülyén hangzik leírva de így van :D
Családom apai ágról roma származású és mindenki normálisan viselkedik mert rendesen szocializálódtak.
#7:
A kettes is vesszőt írt, te fogykos vadbarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!