Fent szerednék maradni 60 órát, maximum egy darab 2 órás taktikai szundival, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és holnap meg holnapután lesz 2 zh-m, amikre egész félévben b_sztam tanulni. Mondjuk úgy ebben a félévben teljesen ignoráltam a tanulást, nagyon sok zh-mat buktam, így is 4 zh-t kell pótolnom jövőhéten. Viszont a holnapi reggel 10 és a csütörtöki reggel 10-es zh-t nem lehet pótolni (lehet, de ötször nehezebb, akkor inkább megbukok és jövőre újra felveszem). Szóval most állnék neki az egész féléves anyagnak, jó eséllyel kb 10 óra alatt az éjjel megtanulhatom a holnapi zh anyagát. Majd holnap lesz még egy zh délután 1-kor, azt kipuskázom, majd pedig hazajövök bealszom 2 órára, majd nekiállok ezerrel a beadandómat befejezni és tanulni a zh-ra. Versenyfutás az idővel és képességeimmel. Izgalmasan hangzik, de lehetséges ez?2019. dec. 3. 22:13
11/15 anonim válasza:
Próbálj meg beiktatni néhány 10-15 perces mozgást is a 2-3 órás tanulás session-ök közé. Vágom, hogy minden perc számít, de hidd el, sokat tud segíteni és nem őrülsz bele olyan hamar.
12/15 anonim válasza:
Úristen, szerintem nem. Nekem 43 óra ébrenlét a rekordom, ami alatt max fél órát "aludtam" egy görög kikötőben (de nem igazán aludtam, mert folyton felriadtam a stressztől), és egyszerűen borzasztó volt, legszívesebben sírtam volna az álmosságtól, pedig rengeteg kávét ittam.
13/15 anonim válasza:
Nekem 36 óra volt a max úgy, hogy szórakozással töltöttem. Tanulással el se tudnám képzelni, arról nem is beszélve, hogy 2 óra az 0. 30 óra fentlét 2 óra alvással lehetséges, de 60 óránál nem is érdemes lefeküdni, mert ha fel is tudsz kelni, az a kín, amit utána érzel, elviselhetetlen.
14/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Még azt hozzátenném, hogy egyszer mentem el vizsgázni úgy, hogy nem aludtam előző éjjel. A vizsgám 4-es lett, de a vizsga utáni délután, amit a barátnőmmel akartam tölteni, teljesen füstbe ment a fáradtságtól.
15/15 anonim válasza:
Szerintem egyszer lehetséges, de hosszú távon nem. Nekem most 50 órát sikerült egyhuzamban épszerk leadás miatt. Egész jól bírtam, csak egyszer aludtam el majdnem a gép előtt, ez kb. fél óráig tartott, utána megint nem voltam fáradt. Amin a legjobban meglepődtem, hogy kávé nélkül. 2 nap múlva meg akartam csinálni ugyanezt mégegyszer egy másik leadás miatt, akkor már nem bírtam ilyen jól, muszáj volt aludnom egy órát, de utána szenvedés volt felkelni. Amikor hazajöttem, mindjárt elaludtam és 14 órát aludtam egyhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!