Fent szerednék maradni 60 órát, maximum egy darab 2 órás taktikai szundival, lehetséges ez?
Nem vagyok hülye, attól mert nem szeretek tanulni, az csak a műveletlenségem szegénységi bizonyítványa. Alapjáraton értelmes ember vagyok, mindennek tudom a következményét amit teszek, így tudom, hogy nagyon rosszul fogom elvégezni ezt a félévet.
Az, hogy gyorsan elfelejtem, nem érdekel, délutántól kezdve már soha nem fogom használni (vagyis januárig biztos hogy nem, akkor majd újra megtanulom)
Tudom, fáradt leszek , de jobb, mint megbukni.
Dehogynem lehet, csak arra figyelj, hogy a lényeget magold be, ha megvannak, akkor a diákat és órai jegyzeteket nézd át.
Milyen tárgyakból lesz ZH? Tavaly én is úgy csináltam, hogy reggel mentem egy vizsgára, utána délutánra is felvettem egy vizsgát, amire a könyvtárban tanultam 3-4 órát, aztán jeles lett. :D
Volt vizsga, amire tanulni sem tanultam, (Pszichológia) csak igyekeztem mindenhova írni, Isten se tudja hogyan, de megkaptam a 2-est, pedig nem fűztem hozzá nagy reményeket. És nem járok szar suliba, egyszerűen csak én is halogatós vagyok sajnos.
Az a lényeg, hogy ne add fel, menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!