Hogyan lehetne több önbizalmam? 22/L
Elmondom neked az igazságot: ez az “önbizalom”, “nem tudom elfogadni magam” mizéria a világ LEGNAGYOBB BAROMSÁGA, ami igazából soha nem is létezett!
Csinos vagy, adsz magadra, úgy öltözködsz, ahogy szeretnél, ha ostoba emberek nem hánytorgatnának fel neked hasonló dolgokat, vagy ha nem rágódnál azon, hogy mennyire tudsz tetszelegni a mainstream birkáknak, akkor semmilyen problémád nem lenne.
Szerintem rossz embereknél kopogtatsz. Felszínes, szűklátókörű, csökevényes értékrendű emberektől várod, hogy megmondják neked a tutit, - ez is bizonyítja, hogy nem valók hozzád.
Nem magadban nem bízol, hanem azokban az emberekben nem tudsz bízni, akik körülvesznek, de mondom, ha nem fogják fel, milyen érdeklődésű, személyiségű ember vagy valójában, nem kell, sőt nem is szabad.
NEM magadban kell bíznod, hanem abban, aki akkor is vezet téged, akkor is fogja a kezed, ha te még azt sem tudod róla, hogy kicsoda, nem mellesleg minden embertársadnál jobban szeret. Ez nem spirituális baromság, - ez tény. Biztos lehetsz benne, hogy el fogja küldeni neked is azt a szexi, imádnivaló pasit, aki hozzád való. Én is benne bízok. 😄
A családom férfitajai ősidők óta csak a pöttöm csajokért vesztek meg. A 2m-as nagyapám is 147 centis nagyanyámat vezette oltár elé, apám is alacsony nőt vett el, mint ahogy én, és a fiam is.
Ami meg az önbizalmat illeti, ne másokhoz hasonlítgasd magadat. Keresd meg a saját értékeidet, fejleszd tovább őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!