11/22 anonim válasza:
Attól függ milyen nyár,milyen tél.Mert az afrikai nyárra nem igazán vagyok kíváncsi,sem a szibériai télre.Ha azt nézzük,ami Mo-n van,és muszáj lenne választani,akkor a tél.
13/22 anonim válasza:
Nyár. Mert utálok fázni, a meleg időt szeretem, a napot, a fényt, a sokáig világosat, az enyhe szellőt, a nyári gyümölcsöket, a fák alatti finom árnyékot, a zöld lombokat, a madarcsicsergést, a ciripelést, a csodás napkeltéket és naplementéket.
14/22 anonim válasza:
A nyarat a mezítlábas nők miatt jobban bírom. A telet csak akkor, ha nagyon nagy hó van, ami ma már igencsak ritka.
15/22 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva, amikor a kérdés konkrétan véleményt kérdezett? :D
17/22 anonim válasza:
Tél, de leginkább ősz, gyönyörű. A havat is imádom, kár, hogy annyira nem gyakori.
18/22 anonim válasza:
Nyàron a telet preferàlom, télen a nyarat.
Mindig akkor utàlom meg valamelyiket amikor benne vagyok.
19/22 anonim válasza:
Tél. Hideg, havas, zúzmarás, ködös, Mikulásos-karácsonyos tél
nem az enyhe verzió
20/22 anonim válasza:
Mind a 4 évszakot szeretem, annyi szépség van mindegyikben. De ha kedvencet kell választani, akkor tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!