Ti mit gondoltok arról, ha a strandon ezt látjátok?
Azt gondolnám, hogy itt egy fiú, aki könyvet olvas a parton. Ennyi.
Bocsi, majd valaki más megsimogatja a buksidat, hogy milyen derék, intelligens ember vagy :D
Nem igazán foglalkozom vele, teljesen átlagos, normális embernek gondolom.
Azt pedig nem kedvelem aki vagánykodik és tetszeleg, és mindenáron a középpontban akar kerülni, szerintem gáz.
senki nem kötekedett, leírta mindenki, hogy nem érdekel, mit csinálsz a strandon...egyem az érzékeny kis lelkecskéd <facepalm>
mégis milyen válaszokat vártál? Hogy mindenki odamegy hozzád megkérdezni, miért nem fürdesz, meg mit olvasol...
A te kérdésedből pedig az árad, hogy semmi lényeges kérdésed nincs, csak villogni akarsz, hogy te milyen intelligens és érett gondolkodású ember vagy, és most azt várod, hogy mindenki nekiálljon téged dicsérni, amiért te olvasol.
Mert amúgy igen, egyértelmű, hogy a kérdésben saját magadról van szó.
És csak, hogy tisztázzuk: nem az olvasást szóltam le, mert én is imádok olvasni. Csak azokat a hozzád hasonló, ál-értelmiségi okostojásokat nem bírom, akik ettől többnek hiszik magukat másoknál.
2-es voltam.
Feltettél egy értelmetlen kérdést, milyen választ vársz rá?
Az ilyesfajta tevékenység semmit nem jelent, főleg nem strandon ahol amúgy is az emberek fele a parton punnyad éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!