Strandon miért 2 mm-re kell lesátorozni a másiktól?
Figyelt kérdés
Volt olyan is hogy aludtam, kinyitottam a szemem és 2 láb volt fölöttem, mert valaki mellémpakolta a rövid napozó ágyát és a lába lelógott róla. Miért nem lehet 1 méter kihagyni? De volt hogy árnyékos fa alatti részen és a barátnőm törülközője közötti pár centis helyre költözött be valaki.2019. júl. 29. 11:22
1/4 anonim válasza:
1. Ez nem "lesátorozás", az egész mást jelent, és strandon tilos.
2. Felteheöleg kevés hely van és valahová ök is le akarnak telepedni
2/4 anonim válasza:
Pont leírtad te is :)
Árnyékos rész kevés ,más sem akar napszurast kapni.
Én is tudom hogy nem illendő de attól még a tűző napra gyerekkel nem fogok kiülni.
3/4 anonim válasza:
Ez hasonlóan szép szokás, mint reggel elfoglalni lepedőkkel a fél strandot, majd délután megérkezni a kiscsaláddal.
4/4 anonim válasza:
Aki lepontozott szívből kívánom kapjon napszurast :)
Egy kis tolerancia emberek !! Nem azért megy közel az ember mert a másikat akarja megszagolni csak árnyékot akar 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!