Egy beszélgetésben vagy chatelésben el kell várni a másiktól, hogy mindenre reagáljon amit mondok vagy írok?
Figyelt kérdés
Vagy nem kell mindenre?2014. ápr. 20. 20:56
1/7 anonim válasza:
van hogy az akivel jóba vagyok és naponta beszélünk, de ír valamit ami nem érdekel akkor csak egy szmájlit írok vissza. Tudom marha idegesítő a másik oldalról de levágja, hogy nemérdekel , és nem traktál vele tovább. Egy beszélgetés más. Ott nem csinálhatod azt, hogy mond valamit te meg csak bambulsz.
2/7 anonim válasza:
Bocsi az elejét hülyén fogalmaztam, de remélem érthető :D
Fáradt vagyok.
4/7 anonim válasza:
Magamból kiindulva, valahol elvárom, hogy reagáljon a másik. Azért is, mert ha nincs meg a párbeszéd jellege a dolognak, gyakran 2 téma párhuzamosan fut, és az követhetetlen egy idő után.
5/7 anonim válasza:
én totál kivagyok azon, hogy ha valami két, vagy több sorban megy el, csak az utolsó sort olvassák, meg arra reagálnak. olyan fárasztó ez, hogy nem vágják, hogy az ő válaszuk utáni összes reakciót nézzék. ne csak az utsót.
6/7 anonim válasza:
* pl.:
kérdezi tőlem: szia, mizu?
én: épp anyudat keresem, fent van az oldalon?
és veled mizu?
erre ő: köszi megvagyok épp tanulok.
szóval nem esik le neki hogy én kérdeztem valamiiit!
7/7 anonim válasza:
Én elvárom, hogy reagáljanak a válaszaimra egy beszélgetés, chatelés közben. De ez vica-versa alapon működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!