Mikor érezted magad utoljára boldognak?
Figyelt kérdés
Milyen életed volt akkor? Mennyi idő telt el azóta? Reménykedsz még, hogy egyszer újra az leszel?2019. nov. 28. 19:26
1/11 anonim válasza:
Ú, már nem is emlékszem. Talán gyerekként. 38 F
2/11 anonim válasza:
Talán gyerekként szintén, én is. 38f
3/11 anonim válasza:
Ma, kb 2 órája. Kiderült, hogy mehetek Spanyolországba szinte teljesen ingyen!
18/L
4/11 anonim válasza:
1, 2018. február végén, március elején; 2, Akkor kész voltam, és szerettem volna ezen változtatni; 3, 1 év 8 hónap körül; 4, Nem, mert a végén kiderült, hogy az egy csalfa boldog időszak volt.
5/11 anonim válasza:
2013-2015 környékén, az első alapszakom kb. 3-6. félévében.
Rettentő sok szabadidőm volt, dőlt a lóvé ösztöndíjból, pici diákmunkából és otthon laktam, sok dolgot kipróbáltam (na nem olyanokat ;))
Is-is.
A szívem mélyén talán egy picike remény még él, de nagyon erősen haldoklik.
6/11 anonim válasza:
Én még gyerekként sem. Volt az életemben néhány rövidke időszak, amiben jól éreztem magam, de a boldogságot talán percekre, adott szituációkban éreztem. Az utóbbi években sajnos nem érzem, annak ellenére, hogy az élet apró dolgaink szívből tudok örülni, de ezek már tényleg csak pillanatok. N39
7/11 anonim válasza:
Én 2012 nyarán éreztem magam igazán boldognak és 2017 nyártól. 2018 tol kezdett romlani most meg borzalmas de bízom benne hogy megtalálom az egyensúlyt, sikerül túl lendülni...
8/11 anonim válasza:
Most érzem magam nagyon nagyon boldognak, mert életemben először rám talált a szerelem egy (számomra) tökéletes férfi személyében. Boldog vagyok, ha csak rá gondolok, mikor pedig vele vagyok, arra a “boldogság” szó kevés. Jajj, azért nem akartam hogy ilyen nyálasra sikerüljön :D
9/11 anonim válasza:
2-3 hónappal a tizedik életévem betöltése előtt, akkor jelentették be a szüleim, hogy el fognak válni, és hát sokkal durvábban zajlott a gyermekelhelyezési per, mint arra számítottam, apámmal és a családjával nem is tartom a kapcsolatot, mióta véget ért. Most vagyok 21. Olyan felhőtlenül boldog biztosan nem leszek már, mint azelőtt, már csak azért sem, mert a felnövés folyamata traumák nélkül is kiábrándulásokat von maga után, de nálam mentális zavarok alakultak ki pluszban.
10/11 anonim válasza:
2016. október 27.-én (nagyon fura érzés volt az a "szerelem", ami azóta természetesen teljes mértékben megszűnt.)
Ma már a legalapvetőbb bizalom sincs meg egymás iránt. Kb. 3 hét alatt elkezdett romlani ez az idilli állapot.
Jó ideig még visszafordítható volt az összhang kölcsönösen, mindketten törekedtünk a helyreállításra - most már egyáltalán nem.
45/N és 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!