Mikor érezted magad utoljára boldognak?
Figyelt kérdés
És miért érezted magad annak?2013. júl. 27. 15:45
1/12 anonim válasza:
Folyamatosan annak érzem magam, minden nap már évek óta, mert tökéletesen elégedett vagyok az életemmel! :)
24/N
2/12 anonim válasza:
Úgy egy órája, mikor kész lettem a legújabb művemmel (egy csinos kis rongybaba :) ). Egyébként gyakran vagyok boldog, általában apróságok miatt, nem kell ahhoz semmi eget rengető...
3/12 anonim válasza:
Amikor utoljára azt mondta nekem valaki, hogy: szeretlek.
de már nem emlékszem mikor volt..
4/12 anonim válasza:
Úgy igazán boldognak nagyon régen. Legutoljára talán akkor voltam boldog, mikor egy évek óta nem látott osztálytársammal találkoztam.
6/12 anonim válasza:
Ülök a gépemnél, anya mögém lép, megkérdi, találkoztam-e Zsófival. Eltátottam a számat, majd hátranéztem, és megláttam hogy a polcomon egy ketrecben egy pici patkánylány gubbaszt. Majd kiugrottam a bőrömből, akkor hetekig maradéktalanul boldog voltam. Ez tavaly januárban történt. Azóta sajnos elpusztult boldogságom "tárgya".
7/12 anonim válasza:
most konkrétan sírhatnékom van mert egyszerűen nem keresnek a barátaim.. és holnap lesz a szülinapom.. nem is tudom hogy mit csináljak .. :(
8/12 anonim válasza:
Tegnap, mikor kaptam egy nagyon kedves SMS-t :)
9/12 anonim válasza:
Tavaly nyáron, mert összejöttünk a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!