Te egy tízes sklálán mennyire tartod magad lokálpatriótának, hazafinak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 12:56
14/19 anonim válasza:
Fogjuk rá, hogy 0 és 2 között oszcillálok a skálán. Nem tettem semmit az állampolgárságomért, így nincs is mire büszkének lennem rajta; és nem érzem jól magamat egy olyan hazában, ami kiveti magából és sorsukra hagyja a polgárait. Földrajzilag nem lenne rossz hely az ország, de ez az önsorsrontó, acsarkodó társadalom tönkreteszi az egészet.
16/19 anonim válasza:
8
És csak azért nem 10, mert nem halnék meg az országért.
Illetve az országért mint területért igen, de a benne levő emberekért nem. Nagyon lesilányult a nemzet.
17/19 anonim válasza:
Nem értem hogy miért pontozták le azokat akik nem hazafik. Ez volt a kérdés, ők válaszoltak rá. Nekik más a véleményük. El kell fogadni. Amúgy én is kb 1 körül vagyok. Amint lehet el fogok innen költözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!