Ti mit szóltok ahhoz, hogy magukat "hazafinak" nevező fiatalok egy csoportja plakátokat rongált?
Sikerült őket provokálni
Amúgy ez nálunk egy kontraproduktiv reklám lesz
A pepsi helyébe tele plakátolnam az országot csókolózó hetero fiatal párokkal
Viccen kívül szánalmas és elszomorító.
Először is, aki heteró, abból nem lesz homokos csak azért, mert megtartanak évi 1 prideot és kitesznek pár plakátot, ami a más szexuális irányultságúak elfogadásáról szól.
Heteróként én 100%-ig tapasztaltam, hogy még akkor se lennék meleg, ha körülöttem mindenki az és minden nap lenne pride, mert egyszerűen a nőkhöz vonzódom, férfiakhoz meg egyáltalán nem és kész...
Azok a szélsőjobberek, akik a pride és a plakátok kapcsán sivalkodnak és a homoszexualitás majd terjedni fog és mindenki IS meleg lesz, meg jaj #mindmeghalunk, azok tulajdonképpen látens homik, ugyanis egy magabiztos heterónak nincs félnivalója a melegektől és a homoszexualitás terjedésétől, mert saját tapasztalatai alapján tudja, hogy aki heterónak születik, az az is marad!
"A pepsi helyébe tele plakátolnam az országot csókolózó hetero fiatal párokkal"
Egyébként volt heteró párral is egy változata annak a plakátnak.
Szerintem úgyis arra vágyik a kis hamis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!