Miért ilyen kegyetlen a magát "kereszténynek" nevező kormány a hajléktalanokkal szemben, eddig nem volt bajuk a jelenlétükkel az elmúlt 8 év alatt?
2018. aug. 4. 12:24
1/23 anonim válasza:
Ha nem is próbál meg visszaintegrálódni, nem látok okot az elnéző magatartásra. A közterület elfoglalása és kéregetés nem túl hasznos tevékenység, legalább próbálják emg hasznossá tenni magukat. Kell a munkáskéz.
Amúgy a kereszténység sokkal inkább szól parancskövetésről és rendről, mint anarchiáról.
2/23 anonim válasza:
Máskor meg mindenki panaszkodik,hogy tele van csövessel a villamos,metró, akik a dolgukat is a járművön végzik, büdösek.
3/23 anonim válasza:
Mert kerszténynek csak NEVEZI MAGÁT, de nem az. Ugyan ez igaz a jobboldaliságra, és a nemzethységre.
4/23 anonim válasza:
2018 kit erdekel a keresztenyseg, senkit. Azis csak szoveg a nyugger szavazoknak.
5/23 anonim válasza:
szerintem a internacionálét éneknő milliárdosok fanjai csak fogják be
6/23 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy panaszkodnak, mert oké, aláírom, hogy piszkolnak, de mégsem kéne őket ilyen drasztikusan vegzálni!
Nem börtönnel kéne büntetni a hajléktalanokat, hanem újabb hajléktalan szállókat kéne építeni, és akkor (talán) megoldódna a probléma!
2018. aug. 4. 13:00
7/23 A kérdező kommentje:
36%
Már megint ide jársz provokálni?
Nincs más dolgod, mint "liberálm@rházni"???
Bayer leszármazottja vagy talán?
2018. aug. 4. 13:03
8/23 anonim válasza:
Szerintem csak azokat nem zavarják a hajléktalanok, akik autóval járnak mindenhova.
9/23 anonim válasza:
#6 orbán is énekelte volna? Ja, igen az KISZ-ben lehet.
10/23 anonim válasza:
pedig én csak KRITIKUS vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!