A választás előtt 3 héttel, hogyan értékelitek a Fidesz-kormány elmúlt 8 évét? Feltudnátok sorolni néhány számotokra pozitív és negatív döntéseket/ügyeket?
Kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az elmúlt 8 évet, és ha van olyan ügy amit kifejtenétek részletesebben azt is szívesen olvasnám.
Én listám:
Negatív:
Romló demokrácia
CEU bezárása,
Gázpénzek átjátszása magánkézbe
látványberuházások folytatódtak,
stadionok,
paks II,
liget,
kormánynegyed a várban?,
konzultációk (rezsi és migráns) közpénzen,
többszörösen túlárazott közbeszerzések,
közbeszereztetés kikerülése,
Orbán nem nyilatkozik csak saját sajtónak,
sajtó kizárása a parlament egyes részeiről,
civil szervezetek vegzálása,
letelepedési kötvény,
pénzmosási számla (SMSZ),
NÉMETH SZILÁRD!,
Simicska, Mészáros, rokonok és politikus anyák vagyongyarapodása,
Ellenségek létrehozása: soros, migráns, EU, Brüsszel, ENSZ,
Állami cégek állandó reklámja a kormánymédiában (persze közpénzből)
Magánnyugdíj államosítása
(Kamu)pártok létezése (99 db???) - nem megfelelő szabályozás
Plakáttörvény
Étkezési utalvány piac államosítása
Olimpia
Vasárnapi boltzár
Kvótanépszavazás
CÖF közpénzelése
Közérdekű adatok ki nem adása
alkotmánybíróság
oktatás
egészségügy
fizetős autópálya szakaszok
27%-os áfa
jelentős adó emelések és új adónemek bevezetése
MNB alapítványok
dohányboltok, ahogyan és akiknek szétosztották,
Erzsébet-utalvánnyal való szavazás előtti lefizetés,
médiaszabályozás,
kínai és orosz hitelek felvétele
Pozitív:
látványépítkezések, parkok felújítása,
stadionok, csak a Puskás stadion,
dohányboltok,
minimálbér emelés,
a parlamenti és önkormányzati létszám csökkentése,
önkormányzatok konszolidációja(hitel átvállalás),
adóbevallás egyszerűsítése,
Lehet kihagytam valamit, de most ezek jutottak eszembe.
Kezdjük a jóval az egy rövid lista lesz sorolom a kettőspont után :
Folytassuk a rosszal:
-korrupció
-korrupció
-korrupció
a fenti 3 ok 3X több amit egy józan eszű állampolgár eltűrhet hisz azért 33,5% a jovedelem utáni adó hogy ezeknek legyen mit ellopni, kastélyokra, vadászkalandokra, 800 milliós anyukaajándékra, Hungariancukkerbergeknek, meg ugye büszkének kell lenni a vőre is hisz az is a mi lábunkon áll.
Ennek a kormánynak nem voltak még jó húzásai csak néha csinált valamit hogy leszálljon a birka nép a KORRUPCIÓS ügyeik százairól, orbánrezsim leváltásakor ez a 100 as szám minden bizonnyal 1000 es fölé kúszik.
Manipulálás, hazudozás, korrupció...
Jó: nincs!
ma 13:20 Stadionok? Oké, adott munkát, adóbevétel. Kérdés, 10 év múlva milyen állapotban lesznek, tényleg jól van-é megcsinálva.
Másik, ki tartja őket fent? Lesz aki üzemeltetőként tolja bele a saját pénzét? Sejtem, az adóforintokat kell beleönteni zsák számra. Messze vannak attól, hogy önfenntartók legyenek. Nekem sokkal szimpatikusabb, ha előbb olyan fejlesztések vannak, amik pénzt hoznak. Ömlik be az adó, akkor tőlem, minden kacsaúsztató mellé építhetnek stadiont. Jelen pillanatba, csak a pénzt viszi és fogja is vinni.
# 7
Igen, mert magával az elvvel, hogy korlátozzák a dohánytermék árusítását támogatom, de a negatívnál is szerepel, még pedig azét, mert ezt is el mutyizták a haverok, komák rokonoknak... és ennél is a döntéshozónak, nem a dohány korlátozási elv volt a célja, hanem a lopás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!