Más is szórakoztatónak tartja a Sorost és a Junckert ábrázoló plakátokat?
Vicces, kidekorálni sem kell hozzá. Elég bárgyú képeket sikerült választani. És a fogaik .... Na az nem semmi. Pedig biztosan lenne pénzük rendbe hozatni :D
Egyébként meg nem vicces, mert baromi sokba kerül a plakát és egyéb kampányok, amit én szívesebben fordítanék másra. Lenne helye.
Szerintem egyáltalán nem vicces, ugyanis ezek a sokmilliárdba kerülő haszontalan plakátok a mi adóforintjainkból vannak. Ezért adózunk rekordmagas 51%-ot, hogy a rohadó egészségügy meg a színvonaltalan oktatás helyett erre menjenek el a milliárdok.
Persze ha ettől elvonatkoztatunk akkor valóban van némi irónia abban hogy a történelem egyik legkorruptabb, legszégyenletesebb pártja hogyan vergődik azon hogy más embereket gyalázzon olyan hazugságokkal amik maximum az óvodában dívnak, de nevetni még ezen sem tudok.
Szerintem is viccesek
De nem ártana most már kiplakátozni a migránspuszilgató libbant baloldalnak szólóan, hogy mi egy demokráciában élünk és Orbán igenis egy nagy, igazmondó, bölcs vezető
De az új reptérre vezető úti plakátok a legjobbak, amik azt hirdetik hogy nálunk még az ég is kékebb!
"Persze ha ettől elvonatkoztatunk akkor valóban van némi irónia abban hogy a történelem egyik legkorruptabb, legszégyenletesebb pártja hogyan vergődik azon hogy más embereket gyalázzon olyan hazugságokkal amik maximum az óvodában dívnak, de nevetni még ezen sem tudok."
Nem a legkorruptabb párt a Fidesz. Magyarország korrupcióban a világ középmezőnyében van. Ne fikázd túl a Fideszt. Valamint szerintem nem a legszégyentelenebb.
Igen kérdező, én is rendkívül szórakoztatónak tartanám, ha téged látnálak plakátokon pókhassal, taknyos orral szélesen vigyorogva bambán, miközben nem mondom miben totyorogsz.
De nem tartom, mert erre a szintre leszállni roppant kényelmetlennek érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!