Más is szórakoztatónak tartja a Sorost és a Junckert ábrázoló plakátokat?
Figyelt kérdés
Nekem ez marhára vicces, felirattól és tartalomtól függetlenül, pedig nem is vagyok fideszes. Ez lett a legjobb plakátjuk szerintem, sajnálom, hogy pont most szóltak rájuk Brüsszelben.2019. márc. 12. 11:27
11/13 A kérdező kommentje:
Előző, én értem amit írsz, de ahogy írtam én sem vagyok fideszes. Egyébként engem a helyükben már valószínűleg nem érdekelne, hogy ki mit gondol rólam, nekik igazából az égvilágon semmi gondjuk nincsen.
2019. márc. 12. 20:06
12/13 anonim válasza:
Én inkább unom. Főleg mikor várok a vonatra, veszek egy újságot, és jön szembe a teljes kékre festett oldal... adót is erre nyomatják, de az, hogy még veszek valamit, és jóformán abban is ezért fizetek...
13/13 anonim válasza:
"Nem a legkorruptabb párt a Fidesz. Magyarország korrupcióban a világ középmezőnyében van. Ne fikázd túl a Fideszt. Valamint szerintem nem a legszégyentelenebb."
Az tök jó, kár, hogy a felvetés arról szólt, hogy Magyarország legkorruptabb kormánya. Ha úgy érthetőbb, az eddigi összes rohadt magyar kormány közül a legkorruptabb. Kapis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!