Miért lenne garázdaság az ha valaki belerúg egy Orbánt ábrázoló gipsz szoborba? Ha ők maguk állítják, a saját szobrukat, és azt rúgják meg.
Mert szobrot rongált. Tök mindegy, hogy kit ábrázol, ha belerúgsz téged is előállítanak garázdaság vétsége miatt.
Az már más tészta, hogy ha tényleg saját szobrot rugdosott, akkor miért történt ez... ezt én sem értem.
Ez az volt mikor Pityinger a saját maguk "állított" "szobrot" feldöntötték majd belerúgott.
Kb ez olyan mint hogy én építek egy Orbán alakú hóembert majd fejberúgom.
ma 19:06
Azért más egy nemzeti jelkép és egy közszereplő. Míg az előbbit büntetik, addig az utóbbiaknak mivel közszereplők ki kell bírnia a kritikát. Ha ugyanez egy ellenzéki politikussal történik akkor is ugyanez lenne, vagy akkor már az beletartozik a közszereplésbe?
Ja volt hasonló csak akkor nem senki nem pattogott ilyenért.
ez kritika? Viccelsz?
Szobrot állítanak, majd levágják, majd a testrészeivel játszanak és a megszégyenült jelképpel pózolnak ...
Ez a legalja azt hiszem. Ilyet nyugaton nem csinálhatnának meg még egy kedvelt liberális se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!