Az baj ha egy nemzeti radikális politikus macskát meg kutyát ölelget? Mi a véleményetek arról hogy aki hazafinak mondja magát az náci? Nem idegesít titeket?
"A náci meg a fasiszta eszméknek közük nincs a nemzeti radikalizmusohoz."
Pedig van.
A kutya ölelgetéshez viszont nincs... Nem is értem a kérdést.
Hitler is ölelgetett kutyát.
Nem minden hazafi náci, de minden náci hazafi.
A nemzethy érzelműekkel nem az a baj, hogy szeretik a hazájukat, hanem az hogy minden mást gyűlölnek. Ha megnézed manapság a nagy hazafiak még mindig ott járnak hogy zsidó háttérhatalom, kiírtani mindet, cigányokat is kiírtani mert nem kellenek. Liberális bu*i lobby, (tényleg így nevezik) ami mindenkiből torzszülöttet akar csinálni, meg egyéb dolgok.
Tudományosan bizonyított tény hogy mindig a tanulatlan, csóró alja réteg a legbüszkébb a származására. Ha nincs más, amit elért legalább a szimpla származása érjen már valamit. Úgy mint a régi szép időkben.
Pont ez ellen lázadnak, ezért nem jó a liberális eszme, mert abban mindenki egyenlő. Márpedig aki egy senki, az mindig több akar lenni minimális erőfeszítés nélkül.
Magyarázd ezt meg egy libsinek.
#3. Első vagyok és nem vagyok libsi...
Ez a kijelentés egyszerűen nem állja meg a helyét.
'ezért nem jó a liberális eszme, mert abban mindenki egyenlő.'
Erről a kommunisták szónokoltak előszeretettel, de sebaj..
Ez mondjuk így, ebben a formában szentigaz.
A hazafiság kezdődhetne azzal, hogy megtanulsz helyesen írni magyarul. Tudom, nem a lényeg (de ez is).
Mit értesz hazafiság alatt? Milyen az a hazafi vezető? Kérlek, ne közhelyekkel válaszolj, mert az nem válasz, hogy "a magyarok érdekeit tartja szem előtt", mert az összes párt ezt állítja magáról. Amíg ezt nem tisztázod, addig megválaszolhatatlan a "kérdésed".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!