Teljesen kiégtem volna?
23N vagyok
Allitolag kiskoromban en kepes voltam el lenni egy darab fuszallal orakig szoval barmi volt barmi erdekelt azt nagy erdeklodessel figyeltem.
Most 23 evesen annyira keves dolog erdekel
Filmeket,es sorozatokat nem szeretek nezni,szg jatekokkal nem jatszok,barataim nincsenek,egesz nap csak unatkozom es nem tudom mit csinaljak
Munkahelyen mind 45_50 korabeliek vannak, nincs kozos tema,kozos hang ,egyedul erzem magam
Vannak tevekenysegek amik tetszenek de ahhoz penz kell
Szeretek fozni,utazni,vezetni,es a kutyakat
semmi lehetoseg nincs erre fele,hogy az ember jol erezze magat se fozo tanfolyamok semmi nincs ebbe a varosba
Van 3 focipalya,baba mama klubb aztan ennyi
Penz meg nincs atmenni egy nagyobb varosba az messze is van kb 1 ora
Mit lehet csinalni ?otletek
Bocsi a billentzuyetem szerintem angol vagy nem tudom,de igy tudtam leirni
Én videojátékokra pazaroltam hosszú éveket, utóbbi időben már csak az a szlogen, hogy "jobb, mint a plafont nézni". Viszont feltételezem te inkább társaságba szeretnél járni, meg ilyenek...
Átérzem amúgy a helyzetet, a közelembe nekem sincs semmi, egy porfészek faluban lakom, bár autó+jogosítvány megléte tud segíteni.
Akik kiskorukban ilyen típusúak, azok később is ilyenek maradnak. Csak már az ennyire egyszerű tevékenységek nem kötnek le, mint egy csecsemőt.
Kezdj el sportolni. Hasznos, egészséges tevékenység. Futás a legegyszerűbb, de kerékpárt is ajánlom, bár utóbbihoz megint kell a pénz. Mindjárt nem lesz annyi felesleges időd.
Én régen tudtam unatkozni. Általában elfoglaltam magamat, de néha volt olyan, hogy unatkoztam. Nem emlékszem, talán 10 év körüli lehettem amikor megkaptam a Ps1-emet, akkor az elég sokszor lefoglalt. Később számítógépes játékok jöttek...14 évesen elkezdtem magamtól programozni, ma már saját játékokat fejlesztek, mellette webfejlesztéssel és egyéb dolgokkal foglalkozom.
talán 12-13 évesen unatkoztam utoljára, mindig pörög az agyam valamin
grafikus ismerősömnél annyival másabb a helyzet, hogy ő grafikákon agyal, tervezget, de van aki hobbiból zenél, ő meg a felszerelésén/zenéken szokott agyalni
ha van valami olyan hobbid amiben szükség van kreativitásra, akkor ezzel sok időt eltudsz tölteni, akár elméleti, akár gyakorlati szinten
persze mellette ott a szociális élet, barátok-család...tehát velük is tartod a kapcsolatot, programokra mész
ha belegondolsz ott az internet előtted, rengeteg lehetőséged van tanulni, fejlődni, olvasni, filmezni, beszélgetni, ismerkedni...
vannak elég spontán emberek, pl a legjobb barátom egyszer stoppolva jött el hozzánk a hóna alatt a gépével
persze nem mindenki ennyire spontán, meg nem a legjobb ötlet értékekkel a hónod alatt idegen autójába beülni (főleg nem 15 évesen), de mindig van lehetőséged spontánnak lenni és menni, tenni-venni
ne a pénzt keresd mint kifogás, hanem keress megoldásokat, hogy a jelenlegi keretedből miket tudsz kihozni
ha érdekel nézz Do It Yourself (DIY) videókat és csinálj pár cuccot otthonra vagy eladásra
valami csak érdekel és élvezettel csinálnád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!