Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyibe kerülne a temetésem...

Mennyibe kerülne a temetésem ha meghalnék? Biztosító fizet mindent?

Figyelt kérdés
Van valami biztositás amiben az egész család benne van. De nem tudom mi az. Kifizetnék? Saját zsebböl amúgy mennyi?

2019. nov. 19. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Egy minden tekintetben közepes árkategóriájú temetés ára 260 ezer forint körül mocorog. A "közepes" azt jelenti az én értékrendemben, hogy ez a temetés méltó egy emberhez, de mégsem olyan pompában zajlik le, mintha egy fáraót temetnének. Azért vagyok ennyire jól informált, mert egy szakmában jártas ismerősöm pont a napokban készített el egy ilyen jellegű árajánlatot - egy közelmúltban bekövetkezett elhalálozással összefüggésben.
2019. nov. 19. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
A biztosítással nem tudom, mit akarsz. A biztosítók legfőbb ismertetőjele az, hogy szélhámosok, - megtévesztik az embereket, hókusz-pókusz "díjakat, jutalékokat" gyártanak és fizettetnek meg a "fogyasztókkal" (balek), aztán amikor teljesíteni kell, paragrafusok mögül néznek hülyének, annyi pénzedet nyelik le, amennyit csak lehet. Bűvös háromszög: Bank - Biztosító - Politikus. - Ha kedves az életed, kerüld ezeket, mert még az sem igaz, amit gondolnak!
2019. nov. 19. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos 300.000ft alatt ma már biztosan nem úszod meg.
2019. nov. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!