Mennyibe kerülne a temetésem ha meghalnék? Biztosító fizet mindent?
Figyelt kérdés
Van valami biztositás amiben az egész család benne van. De nem tudom mi az. Kifizetnék? Saját zsebböl amúgy mennyi?2019. nov. 19. 19:53
1/3 anonim válasza:
Egy minden tekintetben közepes árkategóriájú temetés ára 260 ezer forint körül mocorog. A "közepes" azt jelenti az én értékrendemben, hogy ez a temetés méltó egy emberhez, de mégsem olyan pompában zajlik le, mintha egy fáraót temetnének. Azért vagyok ennyire jól informált, mert egy szakmában jártas ismerősöm pont a napokban készített el egy ilyen jellegű árajánlatot - egy közelmúltban bekövetkezett elhalálozással összefüggésben.
2/3 anonim válasza:
A biztosítással nem tudom, mit akarsz. A biztosítók legfőbb ismertetőjele az, hogy szélhámosok, - megtévesztik az embereket, hókusz-pókusz "díjakat, jutalékokat" gyártanak és fizettetnek meg a "fogyasztókkal" (balek), aztán amikor teljesíteni kell, paragrafusok mögül néznek hülyének, annyi pénzedet nyelik le, amennyit csak lehet. Bűvös háromszög: Bank - Biztosító - Politikus. - Ha kedves az életed, kerüld ezeket, mert még az sem igaz, amit gondolnak!
3/3 anonim válasza:
Sajnos 300.000ft alatt ma már biztosan nem úszod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!