Mi az oka annak, hogy legszívesebben meghalnék?
Valamiért nem szeretek már élni, kb. 1-2 éve. Nem szeretem magam és boldog sem vagyok a bőrömben, úgy érzem kiégtem. A legtöbbször úgy vagyok vele, hogy nincs már miért éljek, nincs erőm új hegyeket megmászni és legjobb volna meghalni.
Más 21 éves fiú most van a fiatalkora csúcsán, imádja az életet, csajozik én meg temetési verseket olvasgatok és sírköveket nézek, hogy ez milyen jól mutatna az én síromon...
Hű, ezzel azonnal orvoshoz fordulj, ők tud ám segíteni!
Meg persze pár emberi szó is kell. Figyelj a kapcsolat majd jön,ha jönnie kell, nem az a legfontosabb dolog mármint nem csak a legfőbb minden. Fontos, de annyi jó dolog van helyette, csak fel kell fedezni.
Kezd avval, hogy minden reggel keresel magadon valami pozitív dolgot legyen az testi/lelki. Minden emberben van szél, csak elő kell csalni!
Az orvost egyelőre ki szeretném hagyni, sőt ahhoz nem is akarok egyáltalán fordulni. Probléma az is, hogy nem igazán van kivel megbeszéljem. Olyan barátom meg nincs akinek mindent elejétől a végéig el tudnék mondani mert nagyon bonyolult és nem is akarom ennyire kiteregetni magam senkinek.
Úgy meg nem fog eljönni a kapcsolat sem ha nem teszek semmit, mert nem merek tenni semmit annak érdekében, hogy legyen esélyem valakinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!